2020 AĞUSTOS Anneleri

Kızlar selam ne güzel hafif geçiyor diyordum ki dünden beri inanılmaz bir mide bulantısı ve hazımsızlık başladı 🙁 6+5’teyim şuan. Sizlerde var mı herhangi bir belirti?
Biz senle aynı gidiyoruz ben de 6+5 teyim ve kötü olmaya başladım. Kusma yok ama midem sürekli bulanıyor ve sürekli hasta gibi yatıyorum. Çok kötü bir his gerçekten. İşin garibi benim de dün başladı bu halim😟

Biz senle aynı gidiyoruz ben de 6+5 teyim ve kötü olmaya başladım. Kusma yok ama midem sürekli bulanıyor ve sürekli hasta gibi yatıyorum. Çok kötü bir his gerçekten. İşin garibi benim de dün başladı bu halim😟
Çok geçmiş olsun sana da canım. 🙏🏻Bende öyleyim tüm hafta sonu yattım işe nasıl gideceğim diye düşünüyorum 🙁 Bebişler sağlıkla gelsin başka dileğim yok 🙏🏻 Elimizden geldiğince hafifletmeye çalışacağız bulantıyı 🙁

Çok geçmiş olsun sana da canım. 🙏🏻Bende öyleyim tüm hafta sonu yattım işe nasıl gideceğim diye düşünüyorum 🙁 Bebişler sağlıkla gelsin başka dileğim yok 🙏🏻 Elimizden geldiğince hafifletmeye çalışacağız bulantıyı 🙁
Sen de benim gibi çalışan annesin🥺 gerçekten çok zor. Masa başı işim olsa belki biraz daha rahat edicem ama öğretmenim sürekli ayaktayım, çocuklara enerjim kalmıyor artık😢 Ama dediğin gibi sağlıkla gelsinlerde gerisi hiç önemli değil. Anneleri güçlü durur💪🏼

Merhabalar!

Geçtiğimiz cuma idrar testi ile hamlile olduğumu öğrendim, 4+3'te :)
Bugün kan verdim, hormanlarıma da bakıldı. Geçen yıl tiroid ilacı kullanmıştım 3 ay kadar.

HCG 1051 çok şükür ama TSH da yüksek çıkmış (7.04) :KK43: Hemen endokrine randevu aldım. Biraz da endişe kapladı içimi..

Kim bilir ne zamandır yüksek bu ama hayatımı etkileyen bir noktada olmadığı için fark etmemişim, üzerinde durmamışım.
Nasıl bir şeymiş bu, hemen sorumlulukları yükledi sırtıma.. Analık böyle bi şey galiba, demek için çook çok erken biliyorum ama, bu duygunun adı başka şey olamaz..

Kızlar selam,
Neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor? Benim mide bulantılarımla başım belada. Doktorum Lady Feliz diye bir ilaç önerdi. Kullanan var mı aranızda?

Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim dün gece açık kırmızı ve daha sonra da pıhtı şeklinde kanamam oldu doktor kesenin göründüğünü ve etrafınında kanama olmadığını söyledi. İstirahat etmem gerektiğini ve zorda kalmadıkça tuvalete bile gitme dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Bu arada kalp atımını duyamadı daha erken mi bilmiyorum yarın 6 hafta 1 günlük olacağım

Kızlar selam,
Neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor? Benim mide bulantılarımla başım belada. Doktorum Lady Feliz diye bir ilaç önerdi. Kullanan var mı aranızda?
Hadi ya o kadar mı kötüsün?🥺 benim uyku ve yorgunluktan başka bir sıkıntım yok çok şükür. Mide bulantım 7. hafta hafif oldu ve geçti artık yaşamıyorum çok şükür🙏🏼 Ama iştahım çok açık doğal olarak kilo alıyorum sürekli🥺

kızlar günaydın çok çelişkili bir durumun içinde kaldım. mayıs ayından beri yaklaşık 7 aydır alerji aşısı oluyorum.aşıyı veren doktorum ilk 4 ay başlangıç döneminde hamile kalmamam gerektiğini söylemişti. idame doza ulaştığımızda hamile kalabilirsin hiç bir sakıncası yok aksine bebeğe de yararı olur demişti.bende drun söylediğine göre idame doza ulaştığımızda hamile kaldım.geçen gün kadın doğum doktoruma sordum ben bunu bi araştırayım size dönüş yapacağım dedi. akşam aradı gebelikte yapılmasa daha iyi olur herhangi bir zararı olur yada olmaz diye kesin bir tanı yok dedi. kafam karıştı ben aşı olmadan bu süreci nasıl geçiririm çok zor çünkü gerçekten tıkanıyorum nefes alamıyorum ve aynı bildiğiniz nezle gibi oluyorum. benim durumumda olan yada bir tanıdığı benim gibi olan biri var mı? hamilelikte aşı tedavisine devam edilir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim

Hadi ya o kadar mı kötüsün?🥺 benim uyku ve yorgunluktan başka bir sıkıntım yok çok şükür. Mide bulantım 7. hafta hafif oldu ve geçti artık yaşamıyorum çok şükür🙏🏼 Ama iştahım çok açık doğal olarak kilo alıyorum sürekli🥺
Valla baya zorladı canım. Ama şuan bende de biraz azalma var günde bir adet bu haptan kullanıyorum. Bugün kontrolümüze gittik. Her şey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra 10. haftada NIPT testi için gideceğim. İkili test yerine biraz pahalı ama onu seçmeyi düşünüyorum. Oran (%99,95miş.)

Valla baya zorladı canım. Ama şuan bende de biraz azalma var günde bir adet bu haptan kullanıyorum. Bugün kontrolümüze gittik. Her şey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra 10. haftada NIPT testi için gideceğim. İkili test yerine biraz pahalı ama onu seçmeyi düşünüyorum. Oran (%99,95miş.)
Aman geçsin de bulabtın🙏🏼 Testler hakkında bir bilgim yok canım daha. Bana bir ay sonra gel dedi gittiğimde 12 haftalık olucam inşallah🙏🏼

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende ağustos annesi olacam inşallah ben kasım2019 da kese bozukluğu nedeniyle düşük yaptım düşüktn sonra hiç adet görmedim şimdi 12 haftalık olduk yine bi korku inşallah bu sefer bişey olmaz dua edelim birbirimize

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende ağustos annesi olacam inşallah ben kasım2019 da kese bozukluğu nedeniyle düşük yaptım düşüktn sonra hiç adet görmedim şimdi 12 haftalık olduk yine bi korku inşallah bu sefer bişey olmaz dua edelim birbirimize
Merhaba ayniyiz bende Kasım'da düşük yaptım ama kese oluşmamışti.arkasindan hamile kaldim

Benim oluşmuştu ancak vajinal gördü kesen bozulmuş dedi şimdi nasıl geçiyor hamileliğin canım

Benim oluşmuştu ancak vajinal gördü kesen bozulmuş dedi şimdi nasıl geçiyor hamileliğin canım
Anladım.bebekle ilgili bir sıkıntı yok ama mide bulantilari hala devam ediyor.cok zorladı beni haftalardır.haftaya perşembe ikili tarama yapacak Dr ultrasonda kanda baktirmadim.bakalim 10 sene sonra anı bir kararla oldu kızım 9yasinda .hayırlısıyla alırız inşallah kucagimiza.

İnşallah alırsınız kucağınıza benim üçüncü gebeliğim kızım 11 oğlum 7 yaşındai

Back
X