2020 Eylül çiçeği burnunda anne adaylarıı😘

Kelebeeek1987

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
100
47
18
38
Merhaba Arkadaşlar çiçeği burnunda heyecanlı mı heyecanlı bir anne adayıyım.Şuan 4+4 haftalığız.Henüz doktor kontrolüne gitmedim erken olduğunu düşündüğüm için. Keseyi görmek ve kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum.Var mı benim durumumda olan?Hadi arkadaşlar bu heyecanımızı birlikte paylaşalım birbirimize destek olalım😍🤗😘

Merhaba Arkadaşlar çiçeği burnunda heyecanlı mı heyecanlı bir anne adayıyım.Şuan 4+4 haftalığız.Henüz doktor kontrolüne gitmedim erken olduğunu düşündüğüm için. Keseyi görmek ve kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum.Var mı benim durumumda olan?Hadi arkadaşlar bu heyecanımızı birlikte paylaşalım birbirimize destek olalım😍🤗😘
Merhaba canım ben de 6+1 günlük hamileym yarın kalp atışını duymaya gidicez inşallah çok heyecanlıyım inşallah sorun çıkmaz

Hoşgeldin canım hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah😍Yarın güzel haberler alırsın inşallah😘daha önce kontrole gittin mi keseyi gördün mü canım?
Geçen hafta gittim canım keseyi gördük yolk sac oluşmuş hatta kalbi yavaş yavaş atıyor haftaya tekrar bakalım demişti.
benim biraz sorunlu geçiyor trombofili testimde iki genim homozigot çıktı ve kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah sağlıkla devam eder yarın için de oldukça tedirginim maalesef

Geçen hafta gittim canım keseyi gördük yolk sac oluşmuş hatta kalbi yavaş yavaş atıyor haftaya tekrar bakalım demişti.
benim biraz sorunlu geçiyor trombofili testimde iki genim homozigot çıktı ve kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah sağlıkla devam eder yarın için de oldukça tedirginim

Anladım canım bence stres yapma biliyorsun stres böyle durumlarda hiç iyi değil.bak ne güzel keseyi görmüşsün kalp atşını da duymuşsun.sonuçta daha çok küçük kalp ritmi de düzene girecektir.İnşallah yarın çok güzel haberler alırsın yeterki olumsuz düşünme😘sana bişey sorucam ben hiç kontrole gitmedim geç kalmadım değil mi?

Anladım canım bence stres yapma biliyorsun stres böyle durumlarda hiç iyi değil.bak ne güzel keseyi görmüşsün kalp atşını da duymuşsun.sonuçta daha çok küçük kalp ritmi de düzene girecektir.İnşallah yarın çok güzel haberler alırsın yeterki olumsuz düşünme😘sana bişey sorucam ben hiç kontrole gitmedim geç kalmadım değil mi?
Yok canım beta değerin düzenli artıyorsa bence erken çünkü daha da strese giriyorsun biraz daha bekle bence en iyisi ❤️

gittiğinde hem keseyi hem kalbini duyarsın en güzeli bence

Tamam canım çok sağol ben de 6.haftada gitmeyi düşünüyorum.Ama zaman zor geçiyor .hayırlısıyla keseyi görsem ve kalp atşını duysam rahatlıycam🙏🏼
En güzeli bence canım benim şimdi bulantılarım da başladı gerçekten kötü ama sağlıkla devam etsin inşallah

İnşallah sağlıkla devam eder🙏🏼olumsuz şeyler düşünmemeye çalış lütfen.ben de araştırdım dediğin gibi bulantılar 6.haftada başlıyormuş.sabahları bulanıyor?Beslenmeni etkileyecek kadar çok mu rahatsızlığın?

İnşallah sağlıkla devam eder🙏🏼olumsuz şeyler düşünmemeye çalış lütfen.ben de araştırdım dediğin gibi bulantılar 6.haftada başlıyormuş.sabahları bulanıyor?Beslenmeni etkileyecek kadar çok mu rahatsızlığın?
Valla bugün pek Bişey yiyemedim Canım saat 4 e kadar sürekli bulandı kımıl kımıl değişik midem 😑sonrasında hiç bişey olmamış gibi geçti

Valla bugün pek Bişey yiyemedim Canım saat 4 e kadar sürekli bulandı kımıl kımıl değişik midem 😑sonrasında hiç bişey olmamış gibi geçti
Anladım canım 14.haftaya kadar böyle devam edebilirmiş.inşallah en kısa zamanda geçer ve güzelce yiyip içebilirsin.bu arada yarın doktora görününce haberdar edersen sevinirim canım😘

Anladım canım 14.haftaya kadar böyle devam edebilirmiş.inşallah en kısa zamanda geçer ve güzelce yiyip içebilirsin.bu arada yarın doktora görününce haberdar edersen sevinirim canım😘
Mutlaka ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim ☺️İyi olsun da mide bulantısına yememeye katlanırım yapacak bişey yok

Canııım gerçekten çook sevindim çok güzel bir haber verdin.sağlıkla büyüsün sağlıkla kavuştursun Rabbim inşallah 🙏🏼darısı benim başıma artık bende bi görsem rahatlıycam😍
Teşekkür ederim canım benim ❤️Darısı başına inşallah 🌸🌸

Back
X