2020 ocak ayı bebek cinsiyeti

Ocak 2020 bebek cinsiyeti

• Kız

OY: 14 31,8%
  • Erkek

OY: 30 68,2%

• Ankete Katılan
    44
Güzel eline sağlık bana da öğretsen çok iyi olur😁

Konu aç kısmına tıklayıp en altta anket ekle kısmı var ordan anket sorusunu yazıp 2 cevap ekliyorsun

Oldu aralık annelerine açtım bakalım aralıkta hangileri çoğunlukta olucak kız mı erkek mi bilgi için teşekkürler bende yakında bebeğimin cinsiyetini öğrenince ankete katılırım😊

Ocak sonu dogumum ama belli degil daha allah bilir ama gonlumden gecende kiz😊erkek var zaten kiz yada erkek dogum yapacak anneler nasi belirtiler yasadiniz?

Ocak sonu dogumum ama belli degil daha allah bilir ama gonlumden gecende kiz😊erkek var zaten kiz yada erkek dogum yapacak anneler nasi belirtiler yasadiniz?

Kızımda çok bulantı kusma , bulantılarım 5. Haftanın ortalarında başlamıştı.. tuzlu peynirden başka bir şey yiyemiyordum. Rüyalarımda kızımı görüyordum. Göğüslerim erkenden büyümüştü. Ve güzelleşmiştim ilk 3 ay

Kızımda çok bulantı kusma , bulantılarım 5. Haftanın ortalarında başlamıştı.. tuzlu peynirden başka bir şey yiyemiyordum. Rüyalarımda kızımı görüyordum. Göğüslerim erkenden büyümüştü. Ve güzelleşmiştim ilk 3 ay
Anladim gogus buyumesi disinda digerlerini yasamasim ama kismet😊

Ayy çok heyecanlı yaa,bizde bugun kontrole gitcez öğrenebiliriz umarim .eşim erkek hissediyorum deyip erkek istegini het seferde dile geyiriyor ama hayırlisı:)

Back
X