2020 ocak ayı bebek cinsiyeti

Ocak 2020 bebek cinsiyeti

• Kız

OY: 14 31,8%
  • Erkek

OY: 30 68,2%

• Ankete Katılan
    44
Ocak sonu dogumum ama belli degil daha allah bilir ama gonlumden gecende kiz😊erkek var zaten kiz yada erkek dogum yapacak anneler nasi belirtiler yasadiniz?
Benim aşırı bulantim var ve belimde agrım var doktor %90 erkek dedi son gittiğim de 13 haftamdayım

IMG_20190717_204533.webp
tahminde bulunabilir misiniz cinsiyet nedir sizce

15.hafta .erkek dedi ama internette falan baktiklarimda kordonla da karisabiliyor falan yazdı kafam karıştı.sizlerinde fikrini alayım dedim

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim. 15+ 3 teyiz ay sonu gibi doktira gidicez bakalim cinsiyeti soyleyecek mi. Cok meraktayim. Ilk evladim kiz. 😊

Hanımlar bişey sormak istiyorum 2 li tarama testini yaptıramadim doktor günü gecikmiş dedi 10 gün sonra tekrar gel tok ve tatlı yiyip gel dedi sizce ne yapacak ve bişey olur mu benim gibi geciktiren oldumu aslında doktorun dediği gün gittik ama ultrasonla bakınca gecikmiş dedi endiseliyim 10 gündür bugün doktora gideceğim tekrardan

Allahım ikisini de tattırır inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun

Hanımlar bişey sormak istiyorum 2 li tarama testini yaptıramadim doktor günü gecikmiş dedi 10 gün sonra tekrar gel tok ve tatlı yiyip gel dedi sizce ne yapacak ve bişey olur mu benim gibi geciktiren oldumu aslında doktorun dediği gün gittik ama ultrasonla bakınca gecikmiş dedi endiseliyim 10 gündür bugün doktora gideceğim tekrardan

Tatliyi herhalde hareket etsinde olcumleri yapilsin diye demistir.. 3 lu test yapar bisey olmaz

Back
X