- 3 Kasım 2021
- 30
- 133
- 13
- Konu Sahibi Verayinrengi
Hanımlar hayırlı geceler hayırlı cumlalar benim gibi transfer sonucu bekleyen varmı birlikte bekleyelim? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun şimdiden, bende sonuç bekliyorum ne zaman transfer oldunuzHanımlar hayırlı geceler hayırlı cumlalar benim gibi transfer sonucu bekleyen varmı birlikte bekleyelim?![]()
6 Aralık canım sen ne zaman oldunHayırlı olsun şimdiden, bende sonuç bekliyorum ne zaman transfer oldunuz
Bende 6 Aralık inşallah güzel haberi bizde alırız6 Aralık canım sen ne zaman oldun
Ben de 14 aralıkta transfer oldum. 3.denemem. Ek olarak kan sulandırıcı iğne (oksapar) de kullanıyorum. Ankara gurgan klinige gidiyorum. 5.gün idrar testinde silik de olsa pozitif çıktı:) inşallah ikimiz de pozitif çıkarız :)15 Aralık’ta bahçeci de 5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Şuan estrofem, coraspin, progestan fitil, prolutex iğne kullanıyorum, siz neler yapıyorsunuz hangi doktorlara gittiniz kaçıncı denemeniz
Bisey olmaz canm korkmaKızlar transferin 6.gunu az önce hapşırınca sol kasığıma birden ağrı saplandı bı şey olmaz di mi kötü bı agriydi ne olur yazın çok tedirgin oldum
O kadar sevindim ki bu mesajı okuduğuma, şimdi doktordan pozitif haberini aldım eve dönerken bir bakayım siteye dedim :) inşallah kan testinde de göreceğine inanıyorum pozitifi lütfen bana yaz :)Ben de 14 aralıkta transfer oldum. 3.denemem. Ek olarak kan sulandırıcı iğne (oksapar) de kullanıyorum. Ankara gurgan klinige gidiyorum. 5.gün idrar testinde silik de olsa pozitif çıktı:) inşallah ikimiz de pozitif çıkarız :)
9.Gün 542 11.Gün 1449 çıktı. Ben de çok sevindim ikimiz adına :) şimdi ikiz mi tek mi onu öğrenmeye geldi sıra:) Ikimizede hayırlı olsun:)O kadar sevindim ki bu mesajı okuduğuma, şimdi doktordan pozitif haberini aldım eve dönerken bir bakayım siteye dedim :) inşallah kan testinde de göreceğine inanıyorum pozitifi lütfen bana yaz :)
Yaaa gerçekten bende o kadar sevindim ki mesajınızı okuduğumda birden içim ısındı :)Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah, hayırlı olsun9.Gün 542 11.Gün 1449 çıktı. Ben de çok sevindim ikimiz adına :) şimdi ikiz mi tek mi onu öğrenmeye geldi sıra:) Ikimizede hayırlı olsun:)
14 aralıkta 3.transferimi yaptırdım. O fitilleri 3 denemede de kullandım. Hepsinde o topik dediğin şey vardı:) Ilk ikisi başarısız oldu ama şuan hamileyim. Yani topik şeyin gebelikle bir alakası yok bence :) inşallah pozitif çıkarsınKızlar size bir soru sorcam belki komik gelcek ama bugün transferin 7.günü salı günü test vercem Allah izin verirse ben tüp bebek öncesi parmakla gebelik testi falan diye bir şey vardı onu bile denedim şimdi biz vajinal fitil olarak kullanıyoruz ya ben fitili koyarken az ilerde hemen elime topik gibi bir şey geliyor buda gebeliğin olmadığı anlamına geliyormuş gebelik için sonsuz boşluk olması lazımmış şimdi bunun doğruluk payı nedir sizlerde durum nasıl
O ağrılar iyiye işaret bile olabilir. Zaten tutunma ilk üç günde gerçekleşiyor. Merak etme hapşırmak etkilemez bu durumu. Ben 5.gün tenis oynadım ona rağmen bişey olmadı :) 3 deneme yaptım ve en önemli seyin psikolojiyi iyi tutmak olduğunu anladım. Inşallah olumlu sonuç alırsınKızlar transferin 6.gunu az önce hapşırınca sol kasığıma birden ağrı saplandı bı şey olmaz di mi kötü bı agriydi ne olur yazın çok tedirgin oldum
Merhaba, ben günde üç kere iki Progestan fitil kullanıyorum ama hiç dikkat etmedim daha önce, çok fazla tahriş durumu oldu bende şuan anlayabileceğimi sanmıyorum o yüzden :)Kızlar size bir soru sorcam belki komik gelcek ama bugün transferin 7.günü salı günü test vercem Allah izin verirse ben tüp bebek öncesi parmakla gebelik testi falan diye bir şey vardı onu bile denedim şimdi biz vajinal fitil olarak kullanıyoruz ya ben fitili koyarken az ilerde hemen elime topik gibi bir şey geliyor buda gebeliğin olmadığı anlamına geliyormuş gebelik için sonsuz boşluk olması lazımmış şimdi bunun doğruluk payı nedir sizlerde durum nasıl
Ayyy canım benim inşallah içime su serptin14 aralıkta 3.transferimi yaptırdım. O fitilleri 3 denemede de kullandım. Hepsinde o topik dediğin şey vardı:) Ilk ikisi başarısız oldu ama şuan hamileyim. Yani topik şeyin gebelikle bir alakası yok bence :) inşallah pozitif çıkarsın![]()