2021 mayis ayında tüp bebek transferi bekleyenler 💕

Kızlar mesajlarınızı okuyunca ürktüm biraz 🤷🏻‍♀️ martta yumurtalarım toplandı ve donduruldu. Mayıs ayınada transfer edilecek sanırım bayrama denk gelecek o civarlar. Adetimin 3.günü itibariyle günde 1 kere estrofem baslattı doktorum. 4 gün boyunca günde 1 içeceksin dedi. Sonra arttıracak galiba ama ben yine de tedirgin oldum insallah istenen boyutta kalınlasır . Kist vs bişey yoktu bugun muayenede çok şükür.
Merak etmeyin,standart prosedürle birçok kişinin kalınlaşıyor.benim durumum biraz zorlu ve ileri yaş.kolaylıklar dilerim😊

Dna hasarı biz eşime yaptrdk 250 lira felandi keşke yaptrdaydnz. Tüp bebek öncesi eşine ön tedavi yapıldı mı kullandığı ilaç var mı
Eşim e vitamin takviyeleri verilmişti ... ya doktorum dna hasarı ILE birlikte bi kaç şeyden bahsetti 3bini buluodu açıkçası bizde zor tüp bebek parasını denklestirdik inşallah bi sıkıntı yoktur die dua etmekten başka bisey gelmiyor elimden

Eşim e vitamin takviyeleri verilmişti ... ya doktorum dna hasarı ILE birlikte bi kaç şeyden bahsetti 3bini buluodu açıkçası bizde zor tüp bebek parasını denklestirdik inşallah bi sıkıntı yoktur die dua etmekten başka bisey gelmiyor elimden
O kadar tutmuyo canm tek dna hasar testi yapablrdnz. Hayrlsı olsun artk inşallah nasip olur

Demek baska testlerle toplam fiyati soyledi anlamadm ki ....Şuan dondurulmuslar 🤔transferde ertelendi acaba doktora sadece dna hasarına bakın diyebilir miyim yada baska önemli bi test var mı
Embryolar oluşmuş artk dna hasar testinin bi önemi yok canm kafanı bulandırma boşver

Arkadaşlar merhaba, transferime bir kaç gün var. estrofem, progesteron fitil, coraspin , proluton iğne kullanıyorum. Acaba bu süreçte az kahve lekelenmeler yaşadınız mı?

Bi kac ayi dahil ederek konu açılms ama çok kapsamlı olduğu için en azından mayis ayını bekleyen anne adayları için hep beraber dertleserek aklımıza takılanları birbirimize sorabilmek için mayis ayı için başlık açmak istedm
Bende 10 mayısta transfer işlemini yaptırdım. Şuan için hiç bir belirti yok. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah 🤲🏻

Kizlar merhaba. Bu gece catlatma ignesi vurulcam fakat 2 tane ovitrelle 2 tane gonapepty vurulmami istedi doktor. Sizce fazla değil mi?

Back
X