• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak ayı yumurtası toplanan hanımlar, buyurun birbirimize bilgi verelim

Merwe1990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
80
21
3
34
Merhaba hanımlar adetim 10 ocakta başladı. 12sinde yum. Büyütme ilaçlarına başladık. Geçtiğimiz c.tesi yumurtalarim toplandı. Bugün pzt ve 3. Gunleri. Toplamda 27adet yum toplandı ve 15i tutup 9 u istediğimiz gibi dedi doktorum. Bu ay transfer yapmayacakmisiz. Sebebi ise hem çok sayıda toplanması hemde rahimde kıvrılma olması. Kaç adet dondurulacak bilmiyorum.bidahaki adetimin 2. Günü gideceğim tekrar. Sizlerin nasıl oldu ,hepimizin bilgiye ihtiyacı var. Paylaşalım olur mu🤗

Merve hanım ben de size bi soru sormak istiyorum. Yumurtanız olgunlaşan kadar dr sizi ne sıklıkla ultrason a çağırdı. Ben de çarşamba günü basliycam da ona göre plan yapiyim işte diye soruyorum..teşekkürler şimdiden

Merhaba hanımlar adetim 10 ocakta başladı. 12sinde yum. Büyütme ilaçlarına başladık. Geçtiğimiz c.tesi yumurtalarim toplandı. Bugün pzt ve 3. Gunleri. Toplamda 27adet yum toplandı ve 15i tutup 9 u istediğimiz gibi dedi doktorum. Bu ay transfer yapmayacakmisiz. Sebebi ise hem çok sayıda toplanması hemde rahimde kıvrılma olması. Kaç adet dondurulacak bilmiyorum.bidahaki adetimin 2. Günü gideceğim tekrar. Sizlerin nasıl oldu ,hepimizin bilgiye ihtiyacı var. Paylaşalım olur mu🤗
Bende 8 Ocak adet oldum 10 Ocak ilaçlara başladım 19 yumurta toplandı 18 i gelismis çıktı 16 adet dollendi 5. Güne gelen 6 adeti donduruldu şimdi tekrar adet oldum gittim doktora estrofem ve coraspin başladı 10 Şubat kontrol 15 Şubat transfer inşallah 🤲🤗☺️

Back
X