Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İle göre değişir sanırım tahmini 8000-15000 arasındadır size uygulanacak tedaviye göre değişiyor ilaçlar hariç fiyatı bu... Ben henüz transfer olmadım ama şuana kadar aclarla beraber 12000 civarı gittiBen de tüp bebek düşünüyorum. Fakat bütçem yetecekmi bilemiyorum. Yakın zamanda yaptıran varsa yardımcı olursa çok sevinirim.![]()
İzmir'de olacak bizim henüz ne hastaneye nede doktora karar verebildikİle göre değişir sanırım tahmini 8000-15000 arasındadır size uygulanacak tedaviye göre değişiyor ilaçlar hariç fiyatı bu... Ben henüz transfer olmadım ama şuana kadar aclarla beraber 12000 civarı gitti
İzmir'de irenbeye gidiyorum bende şuan için memnunum dediğim gibi ilaç kısmı tamamen size göre ayarlaniyo ama transfer ve opu irenbe de 9000İzmir'de olacak bizim henüz ne hastaneye nede doktora karar verebildik
İnşallah sizinki mutlu haber ile sonuclanir![]()
Ne kadar uygun ya yumurta dondurma dahil mi buna?İle göre değişir sanırım tahmini 8000-15000 arasındadır size uygulanacak tedaviye göre değişiyor ilaçlar hariç fiyatı bu... Ben henüz transfer olmadım ama şuana kadar aclarla beraber 12000 civarı gitti
Evet bı senelik dahil sonrasında her sene 500 TL dondurma islemiNe kadar uygun ya yumurta dondurma dahil mi buna?
Vaay çok iyiymişEvet bı senelik dahil sonrasında her sene 500 TL dondurma islemi
Sizin ne kadar tuttu kuzuVaay çok iyiymiş
İşte daha ilaçlar daha var bakalım onlar ne kadar tutacak bide benim yumurta takip aşaması kısa sürdü orda az iğne kullandım onunda etkisi olabilirNurzfr İlaçlarla 15-16'yı buldu galiba bizim. Daha da bitmedi. Çözdürme için de ödeyeceğiz
Evet ama yine de her durumda bu aptal şehirde her şey daha pahalı. Benim de daha yeni ilaçlar eklenecek. Bakalım 20'yi bulacak gibiyizİşte daha ilaçlar daha var bakalım onlar ne kadar tutacak bide benim yumurta takip aşaması kısa sürdü orda az iğne kullandım onunda etkisi olabilir
Zor bı surec kuzum valla Allah hepimize kolaylık versin inşallah Ömer sert bebeğim hikayesini dinledim az önce rabbim ol desin yeter ki herşey oluyor inşallah rabbim bize de nasip etsin tedaviye başka para harcamaya kim çocuğumuza harcayalim inşallahEvet ama yine de her durumda bu aptal şehirde her şey daha pahalı. Benim de daha yeni ilaçlar eklenecek. Bakalım 20'yi bulacak gibiyiz
Amin inşallah. Hayırlısıyla, sağlıkla olsun da dediğin gibi bir dahaki masrafları artık kendilerine yapalım bebeklerinZor bı surec kuzum valla Allah hepimize kolaylık versin inşallah Ömer sert bebeğim hikayesini dinledim az önce rabbim ol desin yeter ki herşey oluyor inşallah rabbim bize de nasip etsin tedaviye başka para harcamaya kim çocuğumuza harcayalim inşallah![]()
Hangi doktora gidiyorsunuzİzmir'de irenbeye gidiyorum bende şuan için memnunum dediğim gibi ilaç kısmı tamamen size göre ayarlaniyo ama transfer ve opu irenbe de 9000
Kerem bey eHangi doktora gidiyorsunuz
Daha yeni yaptırdım Bursa Bahçeci tüp bebek merkezinde ilaçlarla birlikte 20 bin lira ödedik ama sadece hastane nin aldığı 12 bin 3 mayısta transferim oldu,Ben de tüp bebek düşünüyorum. Fakat bütçem yetecekmi bilemiyorum. Yakın zamanda yaptıran varsa yardımcı olursa çok sevinirim.![]()
Ortalama 20 bin civarıBen de tüp bebek düşünüyorum. Fakat bütçem yetecekmi bilemiyorum. Yakın zamanda yaptıran varsa yardımcı olursa çok sevinirim.![]()
Ben
Daha yeni yaptırdım Bursa Bahçeci tüp bebek merkezinde ilaçlarla birlikte 20 bin lira ödedik ama sadece hastane nin aldığı 12 bin 3 mayısta transferim o
İle göre değişir sanırım tahmini 8000-15000 arasındadır size uygulanacak tedaviye göre değişiyor ilaçlar hariç fiyatı bu... Ben henüz transfer olmadım ama şuana kadar aclarla beraber 12000 civarı gitti
Ben geçen sene boyunca içmiştim bu sene bıraktırdı Dr um ocaktan beri hiç içmedim şuan icmene gerek yok dedi bende transfer hazırlık asamasindayimİğne aşamasındayım, folik içmesen de olur dedi doktorum. Benzer şey yaşayan varmı?