2021de ikiz annesi olacaklar

minikannee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
3
0
1
33
Merhaba şuan 6+2 haftalık ikizlere gebeyim. Haftasonu kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım çok heyecanlıyım.
Sizler kaçıncı haftada duydunuz?
Ve aranızda kaybolan ikiz sendromu yaşayan var mı? Varsa kaçıncı hafta belli oldu,

Merhaba şuan 6+2 haftalık ikizlere gebeyim. Haftasonu kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım çok heyecanlıyım.
Sizler kaçıncı haftada duydunuz?
Ve aranızda kaybolan ikiz sendromu yaşayan var mı? Varsa kaçıncı hafta belli oldu,
Bende ikizler annesiyimm. 7. Haftamdayım 2 gün önce duydum kalp atışlarını 🥰

Merhaba kızlar bende hamileyim ama henüz doktora gorunmedım kan testi verdim doktor degerin yüksek gebesin dedi acaba degerlerden cogul gebeligi anlamamız mumkunmu sizin kac haftalıkken degerleriniz kactı acaba ? Bu arada hayırlı olsun ins saglıklı bı sekılde alırsınız kucagınıza ♥️🧿

Merhaba kızlar
Dün kontrolüm vardı maalesef bende haberler iyi değil. Bebeklerim ikiz değil üçüzmüş ancak genetik olarak sağlıklı olmadıkları için vücut kendiliğinden kalp atımını durdurup gebeliği sonlandırmış. Çok üzgünüm çok😢

Merhaba kızlar bende hamileyim ama henüz doktora gorunmedım kan testi verdim doktor degerin yüksek gebesin dedi acaba degerlerden cogul gebeligi anlamamız mumkunmu sizin kac haftalıkken degerleriniz kactı acaba ? Bu arada hayırlı olsun ins saglıklı bı sekılde alırsınız kucagınıza ♥️🧿
Benim 4+4 haftada ultrosonda çıkmıştı çoğul gebelik olduğu

Merhaba bende yeni ogrendim şuan 6 haftalık bebekleri görmedik ama ben endişeliyim insalh kalp atışlarını duyar ve gorururuz

Back
X