2022 DOĞAL SİKLUS TRANSFERİ OLANLAR OLACAKLAR

arzhab

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
44
22
8
34
Bu yıpratıcı süreçleri en kokay şekilde atlatmak dileğiyle açtım bu postu.Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin
Benim 4. Transferim olucak iki defa tüp bebekle hamile kalıp düşük yaşadım.1 kerede 3. Gün embriyosu konuldu tutmadı. hayal kırıklıklarımız çok fazla bu transferimdede umutlu olmaya çalışıyorum korkularım beni bırakmıyor.

Merhaba ben de şuan tüp bebek tedavimin 7. günündeyim. 2 defa başarısız denemem oldu. İlkinde 2 yumurtam vardı ikisi de boş çıktı. Diğerinde yine 2 yumurtam vardı bir tanesi yeterli olgunlukta olduğu için işleme alındı ama bu sefer de döllenme olmadı. Şimdi tekrar denedik. Doktorum bu da olumsuz olursa bir dahaki sefere naturel siklus deneyeceğini söyledi. Benim her adet döneminde en fazla 2 folikül görülüyor. O kadar ilaca rağmen başka olmuyor. Sizin kaç yumurtanız oldu. Süreç nasıl ilerledi.

Meraba canım moralimiz yüksek olması lazım
Umarım tez zamanda kucaklarımız dolarAllahım isteyen herkese temiz nesiller bağışlasın.Benm 4 tüp bebek yum. Toplamamda
(9-12) toplansada hep elimde 1 tane kaldı yani önemli olan çok olması değil sağlıklı olması beslenmeme dikkat eden biriyim ama değişmedi bu durum.natural siklusda ilaçsız,sık takiple senin vücuduna göre transfere karar veriliyor.bende bilmiyorm zaten doğal olsa doğal olurdu ama deneniyoruz nitekim.

Anladım çok teşekkür ederim. Peki yumurta kaç mm olunca yumurta toplama yapıldı. Hiç ilaç kullandınız mı?

Yumurta geliştirici ilaçları kullandm menepur gonal-f karışık.hatta bi tedavimde kalçadan verdi mesela onuda denemek için.yumurtalarda hepsi yanı büyümüyor maalesef 18-19 mm büyüklüğüne geldiklerinde toplama işlemine gün verebiliyorlar ilaçla önden gidenleri baskılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…