2022 Nisan anneleriii 😊🧿

Merhaba, bugün yumurtlama günüm, komik ama inanıyorum Nisan annesi olacağım

Merhaba kizlaaaar 🌸 2022 Nisan ayi anneleriii kac haftalığızzz ve belirtileri alalımmm 😊
Merhabaaaa bende 5 haftalığım ara ara olan karın ağrılarım ve göğüs ağrılarım dışında iyiyim haftaya bebişimi göreceğimmmm nasipse

Merhaba, ben de 5+2’deyim. Hiç beklemiyorduk, sürpriz oldu bizim için. 2 sene önce başarısız olarak sonuçlanan tüp bebek tedavisi sonrası pek bir hevesimiz ve isteğimiz de kalmamamıştı. Ama hayat bu, onun kendi planları var. Keseyi gördük, beta hcg 9900 çıktı. 3 Eylül’de kalp atışını dinlemeye gideceğiz. Göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet ve hafif bir sabah bulantım var

Merhaba kizlaaaar 🌸 2022 Nisan ayi anneleriii kac haftalığızzz ve belirtileri alalımmm 😊
Benim bunda sanki bulantilarim daha az olacak gibi ama hayirlisi.gerci bu haftalardan sonra yogun oluyordu ama insallah boyle gecer.Ben onceki kizimda cok kustum aksamlari.icim disima cikiyordu.

Merhaba arkadaşlar adetime 2 gun var ,kasiklarimda devamli bir sizi var,psikolojikte olabilir.Basim agriyor ,ilac içip içmemek de cok kararsızım. Başka bir belirtim yok ,merakla bekliyorum ne olacak

Merhaba bende 5 haftalığım nasipse nisan annesi. tüp bebek tedavisi için gideceğim gün öğrendim Mucize gibi. Şuan aşırı iştahsızlık hafif bulantı ve uyku hali var

Merhaba göğüs ağrılarınz ara ara mı oluyor acaba benim de bazen var hassasiyet bazen gidiyor korkuyorum
5-6 haftalıkken çok fazla vardı hassaslık yanlışlıkla biryere değse bile acıyordu ama şuan için 9.haftama giriyorum o ağrı o hassasiyet şuan yok hatta bende hiçbir belirti yok şuan ultrasonda görmesem hamileyim diyemem bazen saçma psikolojiye girip kendimi korkutuyorum acaba bebeğim kötümü diye düşünüyorum sürekli rabbim hayırlısıyla vakti zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

5-6 haftalıkken çok fazla vardı hassaslık yanlışlıkla biryere değse bile acıyordu ama şuan için 9.haftama giriyorum o ağrı o hassasiyet şuan yok hatta bende hiçbir belirti yok şuan ultrasonda görmesem hamileyim diyemem bazen saçma psikolojiye girip kendimi korkutuyorum acaba bebeğim kötümü diye düşünüyorum sürekli rabbim hayırlısıyla vakti zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bende aynı sizin gibiyim korkuyorum merak ettim hergün mü acıyordu göğüsleriniz diye benim bazen çok acıyo bazen baya azalıyor sizin sürekli mi acıdı o süreçte

Merhaba arkadaşlar bende varım yarın insallah 6 haftalık oluyoruz.Dun kese muayenemiz vardı çok derinden de olsa kalp atışımızı da duyduk şükür 2 hafta sonra yeniden gideceğiz insallah.ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve test günümü beklerken covid oldum hafif mide bulantılarım var ama hastalıktan mi bebisten mi emin olamıyorum.ilk gebeliğimde hiç bir belirtim olmamıştı insallah bundada olmaz

bende aynı sizin gibiyim korkuyorum merak ettim hergün mü acıyordu göğüsleriniz diye benim bazen çok acıyo bazen baya azalıyor sizin sürekli mi acıdı o süreçte
ilk 4-5-6 hafta sürekli acıdı 7. haftada gün aşırı diyebilirim sonra azaldı

Back
X