- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Olcak olan var mı Allah nasip ederse deneyeceğiz inşallah benim gibi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım benim büyük ihtimalle nisandaOlcak olan var mı Allah nasip ederse deneyeceğiz inşallah benim gibi olan var mı
Hadi ins hayirlisiMerhaba canım benim büyük ihtimalle nisanda
Yaa bende fast food yemiyorum ama bende cikolaya yiyorum maalesef yok cnm 4İnşallah canım , elimden geldiğince dikkat ediyorum Fast food yemiyorum dışardan kesinlikle onun dışında paketli gıdalarda yememeye çalışıyorum arada çok nadir çikolata yiyorum ona dayanamıyorum çünküya sen ?
Bu arada ilk defa mı transfer olcaksın ?
Anladım inşallah sonuncu olur benimde 2. Olcak ilki kimyasal olduYaa bende fast food yemiyorum ama bende cikolaya yiyorum maalesef yok cnm 4
Transferim olcak
Benim üçüncü deneme olacakAnladım inşallah sonuncu olur benimde 2. Olcak ilki kimyasal oldu
Ins hayirlisi ile güzel sonuclanirBenimde haftaya başlıyor tedavim nisanda transfer olurum inşallah.
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın canımBenim üçüncü deneme olacak
Amin canım çok sağol Allah hepimize.nasip etsinIns hayirlisi ile güzel sonuclanir
Inşallah hayırlısı olsun şimdiden emekler zayii olmasin❣Merhaba
Adet olmayi bekliyorum. Subat ayinda tam yumurta toplamı işlemi için yola çıkmışken kovit pozitif oldugumu ogrendim. Drum tek yumurta oldugu icin yapmayalım dedi. Cok cok uzuldum.bu sebepten kovitimde daha agir gecti. Bir ay ara istedi. Nisandaki adette tekrar baslayacak. Insallah sorunsuz stressiz bir ay atlatiriz![]()
InsallahInşallah hayırlısı olsun şimdiden emekler zayii olmasin❣
Herseyde bir hayır vardır ins nisanda gelsin mucizen sagliklaMerhaba
Adet olmayi bekliyorum. Subat ayinda tam yumurta toplamı işlemi için yola çıkmışken kovit pozitif oldugumu ogrendim. Drum tek yumurta oldugu icin yapmayalım dedi. Cok cok uzuldum.bu sebepten kovitimde daha agir gecti. Bir ay ara istedi. Nisandaki adette tekrar baslayacak. Insallah sorunsuz stressiz bir ay atlatiriz![]()
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizMerhaba
InsallahHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz![]()
Herseyde bir hayır vardır ins nisanda gelsin mucizen saglikla
[/QUOTE
Insallah. CokInsallah cok beklemeden bekletmeden saglicakla kavusalimHerseyde bir hayır vardır ins nisanda gelsin mucizen saglikla![]()