2022 nisan ayinda transfer

Tabiki yazarım. adet olmayi bekliyorum. 2 gunu kontrolum var.
Benimde olgun yumurtam 1 tane oldu hep iki kez yumurta toplama işlemi yaptırdım ama malesef emriyo elde edemedik evet kanitlanirligi olmayan bir tedavi için iyi para 10bin dediler indirimli oda dediğim gibi ben yaptırmadım azıcık bile olsa umut verseydi doktorum belki yaptıra bilirdim ama malesef benim doktorum onu yapmadı o yüzden yaptırmadım doktorunudan bilgi alınca yazarsanız sevinirim
Merhaba. Doktorumla gorustum. Prp icin fayda goren hastam da oldu, tam tersi etki gormeyen de oldu dedi. Cok zayıf oldugu icin yumurtalarim denemek istedik. İşlem haftaya yapilacak. Insallah olumlu sonuclar alirim.

Merhaba. Doktorumla gorustum. Prp icin fayda goren hastam da oldu, tam tersi etki gormeyen de oldu dedi. Cok zayıf oldugu icin yumurtalarim denemek istedik. İşlem haftaya yapilacak. Insallah olumlu sonuclar alirim.
Inşallah faydasını görenlerden olursun bebişine kavuşursun 😊🥰

Ben prp yaptırdım arkadaşlar yumurta toplama sırasında prp de yapıldı iki ay sonra ikimci toplama yapıldı ilk toplama da 4 yumurta çıktı ama ikisi olgundu diğer ikisini öylesine aldılar prp yaptırdıktan sonra 8 büyük yumurta aldılar ilk tedaviden bir prp Li tedaviden 4 embriyom var şuan

37 yasindayim suan.
30 yasinda amh degerim 0.13 tu. Tup bebekte bile sansimin artik olmadigini söylediler. Ite kaka ilaclarla yine bir tane yumurta elde edildi. Transfer edildi. Ama negatif. Bitti dedim anne olamayacagim. 3 ay sonra bir baktim vucudumda degisiklik var. Goguslerim büyümüş acıyor el degecek gibi degil. Olmaz ya bi test yapayim dedım.şak kopkoyu ikinci cizgi.ben şok. 7. 8 haftalikmis. Rabbim nasip etti. Drumu aradim şok oldu. Simdi tekrar deniyorum 2 yildir olmuyor. Surecim yine basa sardi. Umudumu kaybetmiyorum.
Senin yas peki?
Yabi 1 çocuğunuz var di mi 2.yi istiyorsunuz?

Back
X