• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
2022 Ağustos anneleri halen burdani çok özledim herkezi gercekten @burcumsu12 @mydreams93 @ daha çok kişiler hatirliyamadiklarim
Ben de özlüyorum çok ya napıyorsun nasılsın
koptum siteden pek girmiyorum artık

Ben de uzun zamandır girmiyordum aynı senin gibi şifre vs yeniledim çok şükür büyüttüm bayağı bazı arkadaşlar 2.ciye bile hamile kalmış 😁
Uğraştırici oldu benimde ya baya bi şifre işi bulmadım tekrardan yenile et tut ☺

Arkadaşlar merhaba, canlanmışken buralar sorayım.2 yaş sendromu nasıl gidiyor sizde? Bizim kız maşallah, ergenlerden daha Ergen de 😅

Çok teşekkür ederim çok sevindim sizin adınıza ama maalesef bizde durum pek iç açıcı değil.Daha da ilerlemiş ağır hidrosefali ve beyinciğide gelişmemiş
Merhabalar aynı durum şuan benim bebeğim içinde deniliyor 36 haftaligim bebeğiniz nasıl şuan iyileşme varmı

Anami ağlatıyor dene bilir bitirdi bu çocuk. Beni ya ne bilem anam hiç çocuk. Büyütmemis gibiyim. Bu kadar nazlı aglak sinirli bir şey görmedim ben ☺

Back
X