2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Herkese merhaba bende uzun zamandır buraya girmeye fırsat bulamayan ve yazamayanlardanim. Doğum sonrası Ücretli izine çıkamadım ve kızıma annemle kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. 2 ay önce hastalandı ve burnu tıkandığı için emmeyi kendiliğinden bıraktı. Şuan hem ben hem de kızım zor bir süreçten geçiyoruz. Babamız başka bir şehirde gorevdeydi bana da yurtdışı görev çıktı ve 1 haftadır ayrıyız. Yani evde ne anası var ne babası.Görevimin bitmesine 5 ay 3 hafta var. Günler geçmiyor..
Benimle görüntülü konuşmuyor kaçıyor yüzüme bakmıyor 😔
yanında götürme ihtimalin yok mu canım çok uzun bir süreymiş allah yardımcın olsun

Nasıl yapacaksın? Bir yöntem belirledin mii 🥰
Bayramı değerlendirdim, gezerken pek aklına gelmedi, uykusunda da ekstra bir problem olmadı zaten zor uyuduğu günler oluyordu. 48 saatten, 24 saatten fazla süreler geçirebildi. Şimdi yine aştık 24 saati. Bolca sarılma, dikkat dağıtma olabildiği kadar.😊

Kızlar ben 21 aylıkken kestim Bi gün sabah kalktım yarabandı yapıştırdım annecim uff olmuş dedim Bi daha asla istemedi aklına geldi meme dedi annem uff dedim hiç istemedi sonra bitti gitti bizde😊

Kızlar ben 21 aylıkken kestim Bi gün sabah kalktım yarabandı yapıştırdım annecim uff olmuş dedim Bi daha asla istemedi aklına geldi meme dedi annem uff dedim hiç istemedi sonra bitti gitti bizde😊
Maşallah bende geçen hafta kestim. Yarım günde tamamlandı olay ama daha sütüm kesilmedi acaba ne zaman gider sagmiyorun

Kızlar selam bebeklerinizin konuşması ne durumda? Benimki hala konuşmuyor. Baba, gel, mama , ver başka bişey yok 2li kelimeler hiç yok :( Neler yapabilirim konuşması için :(

Kızlar ya benim riskli gebelik ve kanama dan dolayı istirahat etmem lazım ama kısa süreli raporlar işime yaramıyor heyet raporu yani 30 günlük rapor almam lazım Adana Mersin de rapor verebilecek bildiğiniz hastane doktor var mı ya yine 10 günlük rapor alıp geldim 😕rapor hakkim bitecek yakında ne yapacağım bilmiyorum
Merhaba rapor alabildiniz mi bende almak istiyorum da

Back
X