• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart ayı transfer olacaklar

Evet söylememek bence de daha iyi ama çok da ne cevap vereceğim stresine de girmeye gerek yok.olmadı negatif bitti , diğer ah canım bidahakine olur üzülme gibi avuntulara da kulak tıkarsak sorun yok bence. Ben pek dinlemiyorum onları belki aynı konumda biz olsak bz de aynı sözleri söylerdik bilemiyorum sadece dilerim çok daha çabuk kendine gelirsin ❤️
Şimdi daha iyiyim evet haklısınız daha yeni olduğu için psikolojim karışıktı herseyı aynı anda dusunup hissediyordum zaman gerekiyor geçiyor zamanla etkisi

Evet üzülüyoruz bir de bunu hem yaşayıp aşmak bir de birilerine anlatmak sonra alacağım tepkilerin stresi etrafımdaki insanlara söylediğim için çok pişmanım nacizane tavsiyem tedavi öncesinde kimseye söylemeyin olmazsa en azından kafanız rahat oluyor uğraştığınız sadece kendi psikolojiniz oluyo
Bende kimseye söylemedim sadece annem ablam eşim biliyordu çok şükür pozitif darısı tüm isteyenler başına inşallah

Eşimde morfolojik 1 çıkıyor o nedenle doktorum eşın genetik tanımlama yaptırmalı dedi sebebi kromozonal bir şey olabilirmiş morfolojı 1 olup tüp bebekle başarılı olan var mı bilemiyorum
embriyoları genetiğe yolladılarmı oda cok masraflı gerçi ama kuzenimin 1 embriyosu vardı yüzde 50 iyiydi genetiğe yolladlar iyi cıktı tuttu bu haftanede kaçıncı denemen birkaç kere aynı yerde denedıysen hastane degıstırcanm ben oyle yaptım tuttu

Bende kimseye söylemedim sadece annem ablam eşim biliyordu çok şükür pozitif darısı tüm isteyenler başına inşallah

embriyoları genetiğe yolladılarmı oda cok masraflı gerçi ama kuzenimin 1 embriyosu vardı yüzde 50 iyiydi genetiğe yolladlar iyi cıktı tuttu bu haftanede kaçıncı denemen birkaç kere aynı yerde denedıysen hastane degıstırcanm ben oyle yaptım tuttu
Sehir hastanesinde spermin tıbbi genetiği bakılsın demişti sanırım empriyonun mu bakılması gerekir yoksa ben negatif görünce mavi ekrana döndüm o an

İlk denememdi yine aynı hastaneye mi gitsem acaba

İlk denememdi yine aynı hastaneye mi gitsem acaba
Ben ilk devlette denedim ilgi alaka güzeldi ama her gidişte faklı doktor takip edince karışıyor bence sonra özele gitmeye karar verdim tutu valla sen bilirsin dondurulmuşun varsa aynı yerde dene

Ben ilk devlette denedim ilgi alaka güzeldi ama her gidişte faklı doktor takip edince karışıyor bence sonra özele gitmeye karar verdim tutu valla sen bilirsin dondurulmuşun varsa aynı yerde dene
Rahim filmi devlet hastanesinde hangi bölümde çekiliyor biliyor musunuz dondurulmuş yok herşey baştan alacağız

Back
X