• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023Ekim Tüp Bebek Fiyat

Neslo24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
89
58
88
30
Merhaba arkadaşlar ben yeni tiüplerimi aldırdım dış gebelikten , izmiedeyim tüp bebek ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz ve tüp bebek için devlet desteği var mı alıp özelde yaptıranınız ve güncel fiyatlar bilgilenmek istiyorum teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar ben yeni tiüplerimi aldırdım dış gebelikten , izmiedeyim tüp bebek ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz ve tüp bebek için devlet desteği var mı alıp özelde yaptıranınız ve güncel fiyatlar bilgilenmek istiyorum teşekkür ederim.
Ege üniversitesine 38bin ödedik özel hoca ücretiyle birlikte

49 bin cem çelik te
İlaçlar 25 bin tuttu. Sadece ilaçlar için rapor çıkarabilinirmi bu konuda bilgisi olanlar yazarsa bende sizinle öğrenmiş olurum ☺️

49 bin cem çelik te
İlaçlar 25 bin tuttu. Sadece ilaçlar için rapor çıkarabilinirmi bu konuda bilgisi olanlar yazarsa bende sizinle öğrenmiş olurum ☺️
Bende eser Çolak düşünüyorum güzel yorumlar okudum tüplerim alınalı 1 hafta olacak 2adet dönemi sonrası sanırım deneme imkanım var ocaktan önce denemek istiyorum fiyatlar daha da atmadan allahım nasip etsin inşallah isteyen herkese rapor konusunu bende merak ediyorum keşke devlette rapor alabilsem maddi anlamda çok zor ama napalım nasip

Ege üniversitesine 38bin ödedik özel hoca ücretiyle birlikte
Nasıl memnun kaldınız mı ilaçlar dahil mi aşşağı yukarı 70,80 bin gözden çıkarmak gerekiyor demek ki ben şunu merak ediyorum ilk denedik tutmadı bir daha mı bu paralar ödeniyor

Bende eser Çolak düşünüyorum güzel yorumlar okudum tüplerim alınalı 1 hafta olacak 2adet dönemi sonrası sanırım deneme imkanım var ocaktan önce denemek istiyorum fiyatlar daha da atmadan allahım nasip etsin inşallah isteyen herkese rapor konusunu bende merak ediyorum keşke devlette rapor alabilsem maddi anlamda çok zor ama napalım nasip
Hangi doktora içiniz ısınıyorsa onu tercih edin güvenilir iletişimi güzel olması çok önemli ☺️ inşaAllah güzel sonuçlar alırsınız ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi ilaçlara çok fazla zam geliyor fiyatlar sürekli değişiyor. Sadece ilaçlar için rapor alanlar var bildiğim bende araştırıcam 2. Deneme için çok iyi olur banada rapor 😊🌸

Nasıl memnun kaldınız mı ilaçlar dahil mi aşşağı yukarı 70,80 bin gözden çıkarmak gerekiyor demek ki ben şunu merak ediyorum ilk denedik tutmadı bir daha mı bu paralar ödeniyor
Canım tüp bebekte toplanan ve dondurulan yumurtaya göre değişiyor. Eğer ilk başta bi kaç yumurta toplanmış ve birden fazla embriyo oluşmuşsa transfer sonrası kalanları dondurma imkanı sunuyorlar. Eğer transfer yapılan tutmazsa 1. Tüp bebek deneyimi başarısız oluyor. Bir ay ara verip istersen dondurulandan tekrar transfer yaptırabiliyorsun. O 1. Tüp bebek masrafının neredeyse yarısı kadar oluyor.

Ben kocaeli umuttepe de başladım ilaçlar ile birlikte 19 bin ödedik suan surec devam ediyor bakalım

Arkadaşlar dün televizyonda haberlerde tüp bebek ile ilgili bilgi verdi. Raporla Devlet tedavinin %80 ini ödüyormus bu doğru mu?

Arkadaşlar dün televizyonda haberlerde tüp bebek ile ilgili bilgi verdi. Raporla Devlet tedavinin %80 ini ödüyormus bu doğru mu?
İlaçlarda fayda ediyor 2019 bem çıkarmıştım ilaçlara o zman 5000 fln ödemiştim dogru yani çıkarabilirseniz çıkarım.zatn gonaf ve gnoptty iğnesi pahalı bunları da 4 5 kutu alınca çok tutuyor.rahim dinlendirme yaptırdıktan somra verilen ilaçları kadın doğuma gidip orda yazdırıp alıyordum oyle de fiyatlar düşüyor

Back
X