Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ege üniversitesine 38bin ödedik özel hoca ücretiyle birlikteMerhaba arkadaşlar ben yeni tiüplerimi aldırdım dış gebelikten , izmiedeyim tüp bebek ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz ve tüp bebek için devlet desteği var mı alıp özelde yaptıranınız ve güncel fiyatlar bilgilenmek istiyorum teşekkür ederim.
49 bin cem çelik teMerhaba arkadaşlar ben yeni tiüplerimi aldırdım dış gebelikten , izmiedeyim tüp bebek ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz ve tüp bebek için devlet desteği var mı alıp özelde yaptıranınız ve güncel fiyatlar bilgilenmek istiyorum teşekkür ederim.
Bende eser Çolak düşünüyorum güzel yorumlar okudum tüplerim alınalı 1 hafta olacak 2adet dönemi sonrası sanırım deneme imkanım var ocaktan önce denemek istiyorum fiyatlar daha da atmadan allahım nasip etsin inşallah isteyen herkese rapor konusunu bende merak ediyorum keşke devlette rapor alabilsem maddi anlamda çok zor ama napalım nasip49 bin cem çelik te
İlaçlar 25 bin tuttu. Sadece ilaçlar için rapor çıkarabilinirmi bu konuda bilgisi olanlar yazarsa bende sizinle öğrenmiş olurum![]()
Nasıl memnun kaldınız mı ilaçlar dahil mi aşşağı yukarı 70,80 bin gözden çıkarmak gerekiyor demek ki ben şunu merak ediyorum ilk denedik tutmadı bir daha mı bu paralar ödeniyorEge üniversitesine 38bin ödedik özel hoca ücretiyle birlikte
Hangi doktora içiniz ısınıyorsa onu tercih edin güvenilir iletişimi güzel olması çok önemliBende eser Çolak düşünüyorum güzel yorumlar okudum tüplerim alınalı 1 hafta olacak 2adet dönemi sonrası sanırım deneme imkanım var ocaktan önce denemek istiyorum fiyatlar daha da atmadan allahım nasip etsin inşallah isteyen herkese rapor konusunu bende merak ediyorum keşke devlette rapor alabilsem maddi anlamda çok zor ama napalım nasip
Canım tüp bebekte toplanan ve dondurulan yumurtaya göre değişiyor. Eğer ilk başta bi kaç yumurta toplanmış ve birden fazla embriyo oluşmuşsa transfer sonrası kalanları dondurma imkanı sunuyorlar. Eğer transfer yapılan tutmazsa 1. Tüp bebek deneyimi başarısız oluyor. Bir ay ara verip istersen dondurulandan tekrar transfer yaptırabiliyorsun. O 1. Tüp bebek masrafının neredeyse yarısı kadar oluyor.Nasıl memnun kaldınız mı ilaçlar dahil mi aşşağı yukarı 70,80 bin gözden çıkarmak gerekiyor demek ki ben şunu merak ediyorum ilk denedik tutmadı bir daha mı bu paralar ödeniyor
Pozitif sonuç alırsam memnun kalıcamNasıl memnun kaldınız mı ilaçlar dahil mi aşşağı yukarı 70,80 bin gözden çıkarmak gerekiyor demek ki ben şunu merak ediyorum ilk denedik tutmadı bir daha mı bu paralar ödeniyor
Nasıl ilaçlar hariçmi 70 bin harcamanız olduPozitif sonuç alırsam memnun kalıcam
İlaç hariç bu fiyat
Diğer işleyişi bilmiyorum ilk denemem
70bin nerden çıktı 38bin ödedik ilaç hariçNasıl ilaçlar hariçmi 70 bin harcamanız oldu![]()
Ben kocaeli umuttepe de başladım ilaçlar ile birlikte 19 bin ödedik suan surec devam ediyor bakalımMerhaba arkadaşlar ben yeni tiüplerimi aldırdım dış gebelikten , izmiedeyim tüp bebek ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz ve tüp bebek için devlet desteği var mı alıp özelde yaptıranınız ve güncel fiyatlar bilgilenmek istiyorum teşekkür ederim.
Merhaba sadece kurum fiyatı mı egenin 38 binEge üniversitesine 38bin ödedik özel hoca ücretiyle birlikte
Merhaba sadece kurum fiyatı mı egenin 38 bin
İlaçlarda fayda ediyor 2019 bem çıkarmıştım ilaçlara o zman 5000 fln ödemiştim dogru yani çıkarabilirseniz çıkarım.zatn gonaf ve gnoptty iğnesi pahalı bunları da 4 5 kutu alınca çok tutuyor.rahim dinlendirme yaptırdıktan somra verilen ilaçları kadın doğuma gidip orda yazdırıp alıyordum oyle de fiyatlar düşüyorArkadaşlar dün televizyonda haberlerde tüp bebek ile ilgili bilgi verdi. Raporla Devlet tedavinin %80 ini ödüyormus bu doğru mu?
Peki özel hoca seçmedigimiz taktirde kuruma sadece 13 bin mi veriyoruz , ben egeye randevu almaya çalışıyorum ama alamıyorum malesef bağlanamıyorum da tüp bebek bölümüneözel hoca ücreti 25000 kurum fiyatı 13000 oluyor
Peki özel hoca seçmedigimiz taktirde kuruma sadece 13 bin mi veriyoruz , ben egeye randevu almaya çalışıyorum ama alamıyorum malesef bağlanamıyorum da tüp bebek bölümüne