• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart anneleri paylaşım alanı

Tuanarab

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
685
718
23
26
Kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım. Bugün çok şükür 6+4 günlük olduk. Mide yanması bulantısı ve ağızda tatsızlık var sizler ne durumdasınız

Ben 12 haftalık gebeyim martın ilk haftası doğum bekleniyor. Mide bulantısı kusma 5 haftada başladı benim kötüleşerek devam ediyor yataktayım sürekli. Mevsim geçişinin olduğu bir dönemde bebeğim gelicek kıyafet tercihim nasıl olmalı acaba

Selam kizlar ben 8+4 haftalik hamileyim. 8+0 haftalik ultrasonda hematom var denildi. Küçük dedi. Tedavisini aldim şimdi de ilaç kullaniyorum. Siz boyle bir sey yasadinizmi. Korkulacak bir sey mi.

Selam kizlar ben 8+4 haftalik hamileyim. 8+0 haftalik ultrasonda hematom var denildi. Küçük dedi. Tedavisini aldim şimdi de ilaç kullaniyorum. Siz boyle bir sey yasadinizmi. Korkulacak bir sey mi.
Geçmiş olsun. Korkulacak bi şey değil küçük bi kanmasaysa kendiliğinden geçebiliyor diye biliyorum tabii kanamanın ne kadar olduğu önemli

Ezgii. Alinti yapamiyorum.
Benim kendi kanamam yok. Doktorda küçük dedi kendiliginden erir dedi. Acaba neden oluyor. Biliyormsnz

Ezgii. Alinti yapamiyorum.
Benim kendi kanamam yok. Doktorda küçük dedi kendiliginden erir dedi. Acaba neden oluyor. Biliyorm hematom dediği kan pıhtısı ben de onu söylemek istedim geçiyormuş diye biliyorum neden oluşuyor bilmiyorum ama sana tavsiyem internetten falan araştırma bi şey psikolojisi bozuluyor insanın

Arkadaşlar merhaba bende mart annesiyim ara ara girip okuyabiliyorum 2 çocuğum var bide çalışıyorum çok vaktim olmuyo kısmet olursa 3. Çocuğum ultrason resmini atsam tahminde bulunabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum herkese

Eklentiler

• IMG_20230909_204930.webp
    IMG_20230909_204930.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar merhaba bende mart annesiyim ara ara girip okuyabiliyorum 2 çocuğum var bide çalışıyorum çok vaktim olmuyo kısmet olursa 3. Çocuğum ultrason resmini atsam tahminde bulunabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum herkese
Bence erkek, sağlıkla gelsin inşallah

Back
X