2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de ellerimde ödem var. Tuza da dikkat ettiğim halde. Hatta son iki gündür sağ elimde iki parmağım uyuşuk durumda. 🥺
Benimde sağ kolum her sabah olmasa da genelde sabah uyandıgımda üstüne yatmamama rağmen uyuşuk oluyor. 1 saat kendime gelemiyorum parmak uçlarım buz kütlesinin içinde gibi serin bir his, kol ağrısı ve bilekten itibaren hissizlikle karışık güç azalması. Doktora inatla gitmiyorum inşallah önemli bişey değildir

Benimde sağ kolum her sabah olmasa da genelde sabah uyandıgımda üstüne yatmamama rağmen uyuşuk oluyor. 1 saat kendime gelemiyorum parmak uçlarım buz kütlesinin içinde gibi serin bir his, kol ağrısı ve bilekten itibaren hissizlikle karışık güç azalması. Doktora inatla gitmiyorum inşallah önemli bişey değildir
Benim uyuşukluk devam ediyor. Doktoruma söyledim karpal tünel sendromu olduğunu, hamilelikte normal olduğunu ve büyük ihtimal doğuma kadar devam edeceğini söyledi. Anlattığın his bende hiç geçmiyor. :( Bebikler sağlıkla gelsinler de katlanıcaz artık. Allah yardımcımız olsun.

Benim uyuşukluk devam ediyor. Doktoruma söyledim karpal tünel sendromu olduğunu, hamilelikte normal olduğunu ve büyük ihtimal doğuma kadar devam edeceğini söyledi. Anlattığın his bende hiç geçmiyor. :KK43: Bebikler sağlıkla gelsinler de katlanıcaz artık. Allah yardımcımız olsun.
Aminn atel kullanabilirsiniz geçmiş olsun

Back
X