2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Merhaba zeki akkum hocada tedaviye başladınız mı benim eşimde de sayı hareketlilik az erkek için uyguladıkları yeterli oldu mu
Erkek için bişey uygulamiyorlar malesef .
Kendi kendimize biseyler takviye vitamin şuan kullanıyor ama doktor bişey kullandirmiyor.
Bizim sayı çok düşük .bazi doktorlar ilaç tedavisini gereksiz görüyor.zeki akkum gibi bence sayı olarak etkilemese bile kalite olarak guclendiriyor.
Kriptoazosperm diyorlar .
Sayı hep değişiyor ama çok artmıyor hep taneyle çıkıyor.
Biz tedaviye daha başlamadık adetimi bekliyorum haftaya gidecegiz inşallah baslayagiz ☺️🌸
Erkek infertilinde nasıldır bilmiyorum açıkçası doktoru. başka bu taraflarda tüp bebek merkezi olmadığı için tercih ediyoruz .

Erkek için bişey uygulamiyorlar malesef .
Kendi kendimize biseyler takviye vitamin şuan kullanıyor ama doktor bişey kullandirmiyor.
Bizim sayı çok düşük .bazi doktorlar ilaç tedavisini gereksiz görüyor.zeki akkum gibi bence sayı olarak etkilemese bile kalite olarak guclendiriyor.
Kriptoazosperm diyorlar .
Sayı hep değişiyor ama çok artmıyor hep taneyle çıkıyor.
Biz tedaviye daha başlamadık adetimi bekliyorum haftaya gidecegiz inşallah baslayagiz ☺️🌸
Erkek infertilinde nasıldır bilmiyorum açıkçası doktoru. başka bu taraflarda tüp bebek merkezi olmadığı için tercih ediyoruz .
Bizde haftaya gidecez bide Hakan çoksüer varmış oda sperme transfer aşamasından önce. Farklı teknikleri uyguluyormuş hangisi daha iyi bilemedik biz

Bizde haftaya gidecez bide Hakan çoksüer varmış oda sperme transfer aşamasından önce. Farklı teknikleri uyguluyormuş hangisi daha iyi bilemedik biz
Yapay zeka ,mikro cip vs zaten bahçeci uyguluyor baksa tekniklerin de gereksiz olduğunu söyledi zeki akkum.
Daha bir çok doktor da öyle aslında başka bişey uygulamiyorlar .
Benim 5. Tüp bebek tedavim .
hakan coksuer çok fazla iyi şeyler duymadım ama yine de siz bilirsiniz tabi.
İyice araştırın derim doktoru .
Olumlu sonuç alan varsa erkek infertilinde bu tekninklerle tabi ki dusunebilirsiniz .

Back
X