2025/2026 Özel Hastane Doğum Fiyatları ( İstanbul Avrupa Yakası Doğum Paketleri)

melekbengul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
41
34
3
29
Merhabalar,

2026'da doğum yapacak doğum paketleri hakkında fiyat öğrenmek isteyenler için aldığım fiyatlrı yazıyorum. Lütfen herkes aldığı fiyatları yazsın. Karar vermeye çalışıyoruz :)

Liv Hospital (Vadiİstanbul)-Doğum paketi - 160.000 / Prof olursa 200.000
Medical Park (Gop) - Doğum Paketi - 115000
Medical Park (Bahçelievler) - Doğum Paketi - 110000
Memorial - Doğum Paketi- 200000

Maşallah ne yapmışlar böyle, daha yeni ameliyat ve tüp bebek tedavisi geçirmiş biri olarak sanırım paket alamayacağım. Tüp bebek ücretleriyle yarışıyolar 😬

Maşallah ne yapmışlar böyle, daha yeni ameliyat ve tüp bebek tedavisi geçirmiş biri olarak sanırım paket alamayacağım. Tüp bebek ücretleriyle yarışıyolar 😬
Biz de sadece araştırıyoruz şuan ama fiyatlar çok yüksek geldi daha makul hastaneler vardır umarım.

Merhabalar,

2026'da doğum yapacak doğum paketleri hakkında fiyat öğrenmek isteyenler için aldığım fiyatlrı yazıyorum. Lütfen herkes aldığı fiyatları yazsın. Karar vermeye çalışıyoruz :)

benim doktorum memorial ile anlaşmalıymış ama galiba sadece doğum orada olacak bu doğum paketinin içine neler dahil biliyor musunuz ?

benim doktorum memorial ile anlaşmalıymış ama galiba sadece doğum orada olacak bu doğum paketinin içine neler dahil biliyor musunuz ?
200 ü duyduktan sonra çok ilgilenmedim 😅😅 Ama hepsinde genel şeyler söylendi rutin muayene kontrol ve tahliller doğum için 1-2 gece yatış 2’li 3’lü tarama testleri nst vs

Merhabalar,

Merhabalar bu Memorial hangi şubesinin fiyatı ? Şubeden şubeye değişiyor mu acaba ? Biz Şişli Memorialde tüp Bebek yaptırmıştık. Doğum ücretinin orada tüp bebek yapanlara daha uygun olduğunu söylediler. Yeni mi fiyat aldınız ?

Merhabalar bu Memorial hangi şubesinin fiyatı ? Şubeden şubeye değişiyor mu acaba ? Biz Şişli Memorialde tüp Bebek yaptırmıştık. Doğum ücretinin orada tüp bebek yapanlara daha uygun olduğunu söylediler. Yeni mi fiyat aldınız ?
Şişli şubesi, Medical park için şubeden şubeye değişiyordu sanırım burası da değişir. Emin değişim. Fiyatı geçen hafta aldık yani güncel

İsteğe bağlı sezeryanli fiyat mi bu acaba ? Yoksa normal doğum fiyatı mi? İsteğe bağlı olunca fiyat yükseliyor onun için sordum da

İsteğe bağlı sezeryanli fiyat mi bu acaba ? Yoksa normal doğum fiyatı mi? İsteğe bağlı olunca fiyat yükseliyor onun için sordum da
Her ikisi de farketmiyor. Doğum paketinde sezeryan veya normal doğum şeklindeydi. Genel olarak herşey dahil. 2’li 3’lü tarama testleri nst ler tahliller rutin kontroller doğum ( sezeryan veya normal doğum). Normal doğum için 1 gece sezeryan için 2 gece hastanede yatış şeklindeydi. Herşeyi net hatırlamıyorum ama genel olarak bunları hatırlıyorum.

Back
X