2025 - 2033 Uranüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri

ur09 (1).webp

ur09 (2).webp

as yena.webp

*Koç İletişim, eğitim, zihinsel uyanış, dijital projeler, fikir devrimi yaşanabilir.

*Boğa Maddi kaynaklar, gelir modellerinde değişim, dijital kazançlar yaşanabilir.

*İkizler Kimlik, ifade, kişisel devrim, yeni imaj, özgün fikirler gündeme gelebilir.

*Yengeç Bilinçaltı, sezgi rüyalar, içsel çözülmeler, ruhsal temizlik yaşanabilir.

*Aslan Sosyal çevre, yeni arkadaşlıklar, dijital topluluklar içinde olabilir.

*Başak Kariyer, teknolojik yön değişimi, özgün iş modelleri gündeme gelebilir.

*Terazi Eğitim, yolculuk, yeni bakış açıları, dijital öğrenme gündeme gelebilir.

*Akrep Ortak kaynaklar, finansal dönüşüm, derin bağlarda değişim yaşanabilir.

*Yay İlişkiler, sıra dışı ortaklıklar, özgürlük ihtiyacı gündeme gelebilir.

*Oğlak Günlük yaşamda değişim, dijital rutinler, iş yerinde teknolojik dönüşüm yaşanabilir.

*Kova Yaratıcılık, sanal üretim, dijital sanat, özgün projeler gündeme gelebilir.

*Balık Ev ve kökler, taşınma, ailede özgürleşme, yeni yaşam alanı gündeme gelebilir.

Screenshot_20250818-211529_Instagram.webp

Uranüs buluşu teşvik ettiği gibi sezgisel yeteneklerimizi de temsil eder. Bu gezegen ilericilik, nesnellik, yaratıcılık ve devrim ile ilişkilidir. Sonsuza dek ileriye bakmak, geleneksel olanı yıkmak ve bunun yerine orijinal olanı yapmak ister. Doğum haritanızda Uranüs’ün konumu ve gezegenlerin yönleri, hayatınızın hangi alanlarının yeniden tanımlanması gerektiğini gösterecektir. Doğum haritanızda olumsuz bir açı yapacak olursa, istikrarsızlık veya sorumluluk reddi anlamına gelebilir. Son yedi yıldır boğa burcundaydı. Parayla güvenle toprakla yemeğini içme ile ilgili tüm konuları dünyada değiştirdi. Şimdi ikizler burcuna geçtiği için ikizler burcu konularıyla bu yedi yıl boyunca meşgul olacağız. Haritanız da ikizler burcu hangi evinizdeyse o konularda yenilikler oluşmaya başlayacaktır. İkizler çok renkli hareketli, zihin sürekli meşgul, eğitim iletişim yakın çevre kardeşlerle ilgili konular teknoloji ulaşım yol yolculuk ticaretle eğitim iletişimle ilgili konularda fazlasıyla değişimler yenilikler getirecektir. Bu dönem bu burçta 4 ay kalacak ve boğaya Kasım ayında geri dönecek. Bu 4 ay içerisinde bazı algılarımızda değişiklikler fark edeceğiz ama asıl Mayıs 2026 ’dan sonra haritamızda ikizler burcu olan evle ilgili yepyeni bir oluşumlar başlıyor hayatlarımızda.. İkizler in negatif te kararsızlığı ve tutarsızlığı ve hızlı zekasını olumsuz olarak kullanması yorucu durumlarda getirebilir. İkizler ,Başak, Balık, Yay ve yükseleni bu burç olan ve bu burçta gezegenleri olanlar daha yoğun etkilenebilir. Olumlu anlamda kova, terazi ve ikizler etki alırlar.

Back
X