Lisans mezunuyum Memurlui istiyorum
Çekilin ben KPSSdoktoruyum

(3 KPSS deneyimim var en son 87 aldım Lisans KPSS'den)
Öncelikle kullanıcı ismini değiştirip olumlu düşünce tarzında bir şey yap şayet bu süreçte çok ihtiyacın olacak.
Tek bir kişi bile alınacaksa o kişi ben olmalıyım düşüncesiyle çalış. Alım az olacak ne olacak vs diye iç karartanlara içinden "
ay hoşşttt be oradan" deyip geç.
KPSS Telegram muhabbet gruplarından vs uzak dur genelde ağlak tiplerin negatif düşünce çöplüğü oluyor o gruplar. Ders çalışmayla alakaları olsa zaten saatlerce geyik muhabbet yapmazlar orada. Zaman kaybından başka bir şey değil.
Ders videosu izlemeyi çok abartma daha çok test - deneme odaklı ol. Her hafta Pazar günü deneme çöz. Netlerini not et çizelge şeklinde.
Bir anda gaza gelip çok kitap alma. Sırayla al. Mesela bir yayının kitabını aldın diyelim o kitap bitmeden yaa ben 4 Tarih test kitabı alayım deme. İnsanın gözünde büyüyor. Bir kitabı al bitir sonra yeni kitabı al bu çok önemli bence gerekirse kargo parası öde hiç takılma.
Ders çalıştığını çok belli etme bazı gözleri çıkasıcaların nazarı değiyor. Soran olursa "yaa işte yapmaya çalışıyorum bir şeyler ama tam düzen oturtamadım inişli vs" de.
Kendine bir kronometre al ve günde en az 6-7 saat çalış(4-5 saatle başla zamanla arttır alışırsın bir iki haftaya)
Ve ve ve en önemlisi haftada bir gün kendine boş gün ver hiç ders çalışma bu beyninin dinlenmesi ve sürecin seni bunaltmaması,psikolojinin çökmemesi açısından çok önemli.