2027 YKS

owacan

İsyankar Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10.229
Puanlar
73
Yer
Herland
Selamlar. 2027de çoluğu çocuğu veya kendisi sınava girecek olan var mı? Galiba sistem değişiyormuş ama ne yönde değişiyor, bu konuda bilgi bulamadım. Bilgi alışverişi yapalım diye konuyu açıyorum

Bildiğim kadarıyla bu sene değişmiyor sistem. 2028de girecekleri etkileyecek bir değişim olacak. Kuzenim 2028de gidiyor ve maarif model diye yeni bir sistemin ilk kez onlarda uygulandığını söyledi. Yani muhtemelen bu seneki sınav her zamanki yks gibi olacaktır. Ama son yks.

Selamlar. 2027de çoluğu çocuğu veya kendisi sınava girecek olan var mı? Galiba sistem değişiyormuş ama ne yönde değişiyor, bu konuda bilgi bulamadım. Bilgi alışverişi yapalım diye konuyu açıyorum
Sınav bu sene değişmiyor seneye değişecek
bu sene sınava 2 ay kala 2028 yks senesi için bahsederler

2028 de maarif model olacak sorular zaten bu sene ki 11 sınıfa geçenler ve alt sınıflar bu sistemde ders görüyor yani onlar 12 sınıf olunca yks o sistemle soru soracak

Back
X