20gundur klımayı takmaya gelmedıler

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
kızlar vestelden klima aldık alalı 22gun oldu hala klımayı montaja gelmediler.
eşim hergün arayıp kavga edeıyo temmuzun30una gun verdıler gelmedıler
ve hergun arıyoz yarın gelcez bugun gelcez dıyolar.
bizim ev çatı katı oruçta çok zorlanırız dıye klıma alak dedik oruç bitti
yazda bıtıyo hala klıma takmaya gelmıyolar.başka bi servısede taktıramıyoz
garantısı imzalancak ve onu takmasıda ayrı para oluyo öfffff nıye
oyalıyolarkı şu zamanda gelcez deyıp kaç gundur mısafır çağırcam
çağıramıyom pat gelırde yetışemem bide bizim ev çok sıcak oluyo dıye.kızlar sızede boyle oldumu napmalıyızkı gelıp taksınlar.

2 gün içinde klimamızı takmazsanız iade edip sizi genel müdürlüğe şikayet edicem deyin ve eğer takmazlarsa da öyle yapın..

bende gerı vermeyı düşünüyorum artık.eşim diyokı bak yoğun olabılırsınız bana soyleyın ben başımın çaresıne bakım bugun yarın deyıp bızı oyalamayın b,dıyo yok hala aynı şey yarın mutlaka gelcekler yarın oluyo gelmıyolar yıne aynı valla ben sıcaktan yanıyom klıma yanı başımda oylece duruyo ıllet oldum ya

Kuruluma gelecek servisin adını öğrenin ve şikayet.com'da
şikayetinizi açıkça yazın. Bu site çok etkili gerçekten.
Genelde hemen geri dönüş oluyor. Bir de telefonda kesin konuşun.
Yarın gelip klimayı kurun ya da gerekirse genel müdürlüğü arayıp
iade ederim bunu deyin ve gelmediklerinde dediğinizi mutlaka
yapın. Yasal iade hakkınızı geçirmeyin.

Kuruluma gelecek servisin adını öğrenin ve şikayet.com'da
şikayetinizi açıkça yazın. Bu site çok etkili gerçekten.
Genelde hemen geri dönüş oluyor. Bir de telefonda kesin konuşun.
Yarın gelip klimayı kurun ya da gerekirse genel müdürlüğü arayıp
iade ederim bunu deyin ve gelmediklerinde dediğinizi mutlaka
yapın. Yasal iade hakkınızı geçirmeyin.

eşim aldığımız mağazayı arıcak ve gerı verıcek.şikayet com.u bilmiyorum ama ederız onada ben vestel şikayete baktım hep arızalı ve teknık servıs tetersız dıyo bın pişman olduk vestel aldığımıza bıdahamı tövbe:19:

eşim aldığımız mağazayı arıcak ve gerı verıcek.şikayet com.u bilmiyorum ama ederız onada ben vestel şikayete baktım hep arızalı ve teknık servıs tetersız dıyo bın pişman olduk vestel aldığımıza bıdahamı tövbe:19:

Kurulum yapmamaları da teknik servis yetersizliği oluyor. Yazın işleri çok yoğun ama
22 gün de gerçekten çok uzun bir süre... Siz yine de yazın sorununuzu derim ben.
Ben çok faydalandım bu sitenin nimetlerinden :1::1::ssz: hatta aylar sonra dönüş
yapıp, memnuniyetimizi bile sordu firma yetkilileri :51::51: o site bir referans merci
insanlar için, firmalar da önemsiyor bu yüzden.

Vestel çok berbat bir firma.

Garanti süresi dolmamış bile olsa teknik servis gönderdiklerinde para alıyorlar ya yok böyle bir şey. Benimde beyaz eşyalarımın büyük bir kısmı vestel, bir daha hayatta almam.

Bence iade edin, paranıza yazık. Ramazan bitti, yaz biticek nerdeyse ama gelip takmıyorlar pes doğrusu!

Arkadaşlar söylemiş yukarıda şikayet edebileceğiniz bir site var. Hiç vakit kaybetmeden yazın oraya. Ben birçok sorunumu o site sayesinde çözdüm, gerçekten çok etkili oluyor.

Kurulum yapmamaları da teknik servis yetersizliği oluyor. Yazın işleri çok yoğun ama
22 gün de gerçekten çok uzun bir süre... Siz yine de yazın sorununuzu derim ben.
Ben çok faydalandım bu sitenin nimetlerinden :1::1::ssz: hatta aylar sonra dönüş
yapıp, memnuniyetimizi bile sordu firma yetkilileri :51::51: o site bir referans merci
insanlar için, firmalar da önemsiyor bu yüzden.

oraya üye oldum ve yazdım şişkayetımı gerçi ordakı hıç
kımseye gerı donen olmamış ama inşallah dönerler yada geri vercez işte
çok sorumsuz ve kalıtesız bı fırma demekkı:19:

eşim aldığı mağazayı aramış geri almıyolarmış böyle bişşey olabılırmı ya 30gun dolmadı daha takılmadıda
heryer ayrı bı dert pöff:50:

oraya üye oldum ve yazdım şişkayetımı gerçi ordakı hıç
kımseye gerı donen olmamış ama inşallah dönerler yada geri vercez işte
çok sorumsuz ve kalıtesız bı fırma demekkı:19:

O firma hakkında hiç bigim yok çünkü hiç alışveriş yapmadım.
Nedeni de hakkında okuduğum bu olumsuz yorumlar. İnşallah
dönüş yaparlar. Bazı firmalar telefon ya da mail ile dönüş
yapıyor, site üzerinden yazmıyor. Aldığınız ürünü iade etmek
konusundaki ciddiyetinizi de gösterdiniz mi tamamdır bu iş...

Haklı bir tüketicisiniz, sizi ihmal etmemeleri gerekir. Bu firmada
demek ki müşteri memnuniyeti uygulaması yok. Bir çok firma
servislerine 'müşteri memnuniyeti' şartı koyar ve belli zaman
aralığında müşterinin her türlü şikayetine dönüşü şart koşar.
Firmanın genel bir çağrı merkezi numarası var mı ? Orayı aradınız mı?

444 4 123 Vestel Çağrı Merkezi'nin telefon numarası. Orayı ara, bölgendeki servisin adını vererek kaç gündür gelmediklerini, şikayetini vs. söyle. Bak nasıl tutuşacak klimayı kurmaya gelmeyen servisin paçaları.:9:

Son düzenleme:
2 gün içinde klimamızı takmazsanız iade edip sizi genel müdürlüğe şikayet edicem deyin ve eğer takmazlarsa da öyle yapın..

Aynen böyle yaptık ve gelip taktılar.
Bize randevu vermişlerdi,Randevu verdikleri saatte arayıp ertelemek istediler.
Eşim kesin bir tavırla,servisi genel müdürlüğe şikayet edeceğini ve klimayı iade edeceğini söyledi.
1-2 saat gecikmeyle gelmiş oldu.

Başka firmaydı ama farketmez.Yetkili servisler denetleniyor.Müşteri şikayetlerine önem veriyorlar
.

kızlar vestelden klima aldık alalı 22gun oldu hala klımayı montaja gelmediler.
eşim hergün arayıp kavga edeıyo temmuzun30una gun verdıler gelmedıler
ve hergun arıyoz yarın gelcez bugun gelcez dıyolar.
bizim ev çatı katı oruçta çok zorlanırız dıye klıma alak dedik oruç bitti
yazda bıtıyo hala klıma takmaya gelmıyolar.başka bi servısede taktıramıyoz
garantısı imzalancak ve onu takmasıda ayrı para oluyo öfffff nıye
oyalıyolarkı şu zamanda gelcez deyıp kaç gundur mısafır çağırcam
çağıramıyom pat gelırde yetışemem bide bizim ev çok sıcak oluyo dıye.kızlar sızede boyle oldumu napmalıyızkı gelıp taksınlar.

cnmben öncekı hafta perşembe akşam ıftardan sonra 10 da aldık cuma akşamı 10da geldıler 12 e kadar taktılar ıftar sonrasıda calışıyolarmış
yanı 2 gun ıcınde taktılar profılo aldık ama vestel neden böle yaptı bılmem yaz bıtıcek onlar takana kadar

bende gerı vermeyı düşünüyorum artık.eşim diyokı bak yoğun olabılırsınız bana soyleyın ben başımın çaresıne bakım bugun yarın deyıp bızı oyalamayın b,dıyo yok hala aynı şey yarın mutlaka gelcekler yarın oluyo gelmıyolar yıne aynı valla ben sıcaktan yanıyom klıma yanı başımda oylece duruyo ıllet oldum ya

Yakındaki başka bir servisle iletişime geçin. ve vestel merkeze tel,mail,faks yolu ile şikayet edin. sizi ciddiye alana kadar faks, mail atabilirsiniz. o zaman gerçekten ilgileniyorlar.

Konuyu geç gördüm, bende soğutma sektöründeyim, şunu diyebilirim ki ne tüketici hakem heyeti ne de başka bir kurum bu konuda hiç bir şey yapamaz. En fazla ürünü iade edebilirsiniz

Tüketicilere tavsiyemiz; madem klima alacaksınız kış sezonunda alın ve aynı gün montajı yapılsın. Hem daha ucuza alırsınız çünkü kışın klima satışları düşüktür, hem de montaj da zorlanmazsınız, hem de montaj işçiliği daha sağlam olur. Bir montaj ekibi yazın günde 5 cihaz takıyorsa, kışın haftada iki cihaz takıyor, normal olarak da montaj kalitesi farklı oluyor. Şu an en hızlı servis ağına sahip Arçelik bile montaj için 15 gün sonraya randevu veriyor. Aklınızda bulunsun

Back
X