- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
Yasim kucuk diye taslanmak istemiyorum sadece fikir almak istiyorumEşim 29yasinda ve bu aralar israrla bir cocuk daha istiyor kizim daha17aylik kv.birlikde oturuyorduk ve evimizi ayirali 2ay oldu acktan universte okuyorum bebegim cok hareketli surekli ilgi istiyor esim sagolsun yardimci oluyor ama oda calisiyor yoruluyor ve birazda pinpirikli bir anneyim galiba
esim surekli cocugumuz tek mi buyuyucek bir kardesi daha olsun yas araliklari fazla olursa daha zor olur hem ikisi birlikde buyurler diye beni ikna etmeye calisiyor ama ilk bebegi erken dogmustu ve bir cok sorun yasamistk gene ayni olucak diye korkuyorum birde esimin tarfinda genetik oldugunu dusundugm dogustan gelen kalp rahatsizligi var yani kayinlarimin 2 sinin cocugundada olmasi acaba genetik mi diye dusunmeme sebep oluyor ama kimse genetik oldugunu kabulenmek istemiyor eltilerim ve ben disinda bu da beni korkutan en buyuk etken ama sonuc olarak bu cocukda tek kalmiycak yani iksini birden buyutmek biraz zorluycak ama sonrasi daha rahat olucak calismam acisindan da bir yanimda aman kizim delimisin sen birini buyutunde ikinci mi kaldi acelen ne daha gencsiniz diyor