20ye bağlanan umut

cemre18

Herşey çocuklarım için
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
874
15
298
Antalya
dün test yaptırdım 20,58 çıkmış doktor eşimi aramış beklediğimiz değer değil ama takip edilesi gereken bir değer 9,10,11 lerdekilerin yükseldiğini gördüm ilaçları kullansın demiş çarşamba günü tekrar teste gideceğim yükseleceğini sanmıyorum aöa bekleyeceğim aşırı ağrı ve kanama olursa haber verecekmişim eşim doktorun birşeyer var dediğini söyledi dış gebelik olamaz bu demiş
bu değerde olur da sonradan yükselenle krşılaştınız mıCADIARZU

Allah yardımcın olsun canım, inşallah değerlerin katlanır ve bize güzel haberler verirsin.

Cemrecim niye yarın test yapmıyorsun?Biliyorsun değer gün aşırı 2 kat artması gerekiyor , yarın test yaparsan en azından değerin yükseliyor mu bir bakmış olursun , böylece çarşambaya kadar kendine eziyet etmekten kurtulursun...ınşallah değerin yükselir...

dün test yaptırdım 20,58 çıkmış doktor eşimi aramış beklediğimiz değer değil ama takip edilesi gereken bir değer 9,10,11 lerdekilerin yükseldiğini gördüm ilaçları kullansın demiş çarşamba günü tekrar teste gideceğim yükseleceğini sanmıyorum aöa bekleyeceğim aşırı ağrı ve kanama olursa haber verecekmişim eşim doktorun birşeyer var dediğini söyledi dış gebelik olamaz bu demiş
bu değerde olur da sonradan yükselenle krşılaştınız mıCADIARZU

Kaçıncı gün değerin bu? Bu arada niçin çarşamba gününe kadar beklemen gerekiyor açıkçası pek anlamadım. Eğer dün test yaptırdıysan yarın testi tekrar et derim. Değerinin 2'ye katlanması gerekiyor. Sakin olmaya çalış her bünyenin verdiği tepkiler farklı oluyor. İki günlük aralarla testi tekrarla inşallah olumlu sonuç haberleri verirsin bize...

dr 9 10 11 ler derken test gününü değil sonucunu kasdetmiş bence. 5 üstü değer hamile oluyor ya. ama bu kadar düşük değerlerin yükselmesi genelde normal hamileliklerde oluyor. bizde 50 altı bir sonuc ya kimyasl ya dış gebelik habercisi. benim de 20 idi sonucum. 2 gün sonra 4 e düştü kimyasal gebelik yani. inşallah seninki yükselir. hayırlısı olsun.

canım değerin yükselebilir.benim 12.gün kanaa ve ağrı oldu.12.gün değerim 10.81,14.gün 57.30,16.gün yani bugün 214.7..üstlik 4 gündür ağrı ve şiddetli kanama vardı.fakat bugün oldukça azaldı.kalmadı diyebilirim.inşallah senin de benim gibi olur ve hepimizin hamileliği sağlıklı geçer.

selam hayırlı olsun değer işallah artar. dr dediği betahcg sonucu 9 - 10 veya 11 çıkan kişilerin değerlerinin yükseldiğini gördük demiş onun için umutlu olmak lazım yükselebilirde düşebilirde bence hamilesin benim içeme öle doğdu, allah yardımcın olsun

evet başka bir forumda okumuştum. sonradan yükselmiş.hatta hamile değilsin demişler. ama o inatla teste devam etmiş. 2 gün sonra yaptırmış iki katına çıkmış.

cemre inşallah hamilesindir,güzel haberlerini alırız.
arkadaşlar,bu degerleri anlayamadım ben.transferimin 8. ve 10. günü E2 ve progesteron testi yaptırıcam.sonucu nasıl degerlendiriyoruz?çıkan sonuç kaç olursa hamilelik belirtisidir?

dr 9 10 11 ler derken test gününü değil sonucunu kasdetmiş bence. 5 üstü değer hamile oluyor ya. ama bu kadar düşük değerlerin yükselmesi genelde normal hamileliklerde oluyor. bizde 50 altı bir sonuc ya kimyasl ya dış gebelik habercisi. benim de 20 idi sonucum. 2 gün sonra 4 e düştü kimyasal gebelik yani. inşallah seninki yükselir. hayırlısı olsun.

dış gebelik olması %1 ihtimal diyor doktor evet hcg değeri onlar bazı insanlarda değer düşük çıkmış test günlerinde sonradan yükselmiş ben de her an test yaptıramam bulunduğum yerde hastane yok 1,5 saat yol gitmem lazım artık çarşambayı bekleyeceğim ağrım çok olursa kanama olursa doktora haber vereceğim:bbo:

canım değerin yükselebilir.benim 12.gün kanaa ve ağrı oldu.12.gün değerim 10.81,14.gün 57.30,16.gün yani bugün 214.7..üstlik 4 gündür ağrı ve şiddetli kanama vardı.fakat bugün oldukça azaldı.kalmadı diyebilirim.inşallah senin de benim gibi olur ve hepimizin hamileliği sağlıklı geçer.

ayy bir örnek görmek güzel benim kanama falan yok ama ağrı var bazen şiddetleniyor yatarsam geçiyor inşallah seninki gibi olur sein de hayırlı olsun kendiminki gibi sevindim

selam hayırlı olsun değer işallah artar. dr dediği betahcg sonucu 9 - 10 veya 11 çıkan kişilerin değerlerinin yükseldiğini gördük demiş onun için umutlu olmak lazım yükselebilirde düşebilirde bence hamilesin benim içeme öle doğdu, allah yardımcın olsun

inşallah öyledir 10 gün bekledim 1 hafta daha bekleyeceğim ne yapayım hayırlısı olsun

cemre inşallah hamilesindir,güzel haberlerini alırız.
arkadaşlar,bu degerleri anlayamadım ben.transferimin 8. ve 10. günü E2 ve progesteron testi yaptırıcam.sonucu nasıl degerlendiriyoruz?çıkan sonuç kaç olursa hamilelik belirtisidir?

doktor hcg için 50 ve üzeri olmasını beklemiştim dedi bize e2 yaptırmadım

Back
X