21+2 haftalık hamileyim bebeğim çok aşağıda kötü birşey mi bu

Tanemmevrve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
39
-33
1
30
Merhaba arkadaşlar ben 21+1 haftalik hamileyim ilk defa anne olacağım bilmiyorum bebeğim çok aşağıda olduğunu dedi doktor bide bu şekilde normal doğum çok zor olur dedi ben çok sancilaniyorum normalmı bide çok akıntım var bilgisi olan cevaplar mi çok teşekkür ederim

Daha gebeliğin yarısında nasıl doğuma dair konuşulabiliyor şaşırdım. Zaten yarım kilo filandır. Uzunca bir zaman var girmediği şekil kalmayacak daha ohooo...
Sancılar normal değil ama ona önlem alınmalı. Rahim ağzı uzunluğu filan iyidir umarım.

Plasentanız mı aşağıda yani eğer öyleyse o yukarı çıkar ilerleyen zamanda. Sancı ise ciddi bir durum başka doktora da görünün.

Erken dogum riski var mi yok mu bu konuda bilgi vermedi mi? Bebegin asagida olmasinin risklerini anlatmadi mi? Yatman gerekiyor mu ayakta durmanin zarari var mi gbi bir cok detay var baska bir doktora daha gorun detaylica durumunu izah etmesini iste

Bebeğin aşağıda olması bir problem yaratmaz benimki de çok aşağıdaydı hatta detaylı ultrasona girdiğimde o kadar aşağıdaydı ki çocuğun kafasını görmek için iç çamaşırımı vajinama kadar açmak zorunda kaldık ama sağ Salim doğdu çok şükür

Merhaba sancidan kasitinz nedir acaba agrilarinizmi oluyo kasilmalrinizmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…