21-22 yaş üniverste okumak için geç mi?

seda58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
133
0
116
Konya
kızlar 20 yaşına bastım maalesef lise 4yıldı ben liseye başladığımda bir senede salaklığımdan sınıfta kalmıştım 5 yıl ilk senede kazanamadım ve bu senede geçirdiğim bi hastalık nedeniyle sınavlara giremedim bu sene hazırlanıcam biyandanda çalışıp para biirkitirmem gerek çünkü babam destek vermiyor okumamı istemiyor ve herkes geç kalmışsın diyor lütfen doğruyu söyleyin 20-21-22 geç bi yaş mı üniverste okumak için ?

canım neden geç olsun bende 21 yaşındayım 2.sınıfa geçtim.bizim öğretmenimiz 23 yaşında kazanmıştı üniversiteyi.merak etme sen okuma azmin olsun yeter:71:

merguana çok teşekkür ederim bilmem herkes geç kalmışsın falan dediler bide avrupa yakasının eski bölümünü işzliyodum dizideki aslı üniye hazırlanan bi kıza üniverste için geç değilmi 21 yaşındasın dedi o kızda evlenip boşandım biraz geç oludu falan deyin kötü oldum dizide olsa ne biliyim herkese sordum geç kalmışsın dediler :43::50:

merguana çok teşekkür ederim bilmem herkes geç kalmışsın falan dediler bide avrupa yakasının eski bölümünü işzliyodum dizideki aslı üniye hazırlanan bi kıza üniverste için geç değilmi 21 yaşındasın dedi o kızda evlenip boşandım biraz geç oludu falan deyin kötü oldum dizide olsa ne biliyim herkese sordum geç kalmışsın dediler :43::50:

canım sen millete bakma .birinin okumasınız istemezler.bizim komşularda öyle.uydurmuşlar.sakın onları takma tamammı canım açıköğretim falan hayatını kurtarmaya bak
:70:

Hiç bir zaman hiç bir şey için geç değildir arkadaşım!
Yeter ki azim olsun,istek olsun,Rabbim yardım eder.

Tatlım ben de 5 yıl okudum liseyi, ilk yıl fen lisesindeydim aksilikler oldu akşam lisesine geçtim 2010 mezunuyum. GSF okuyorum şuan ama keşke gitmeseymişim, şimdi okulumu dondurmadan kaydımı sildirip tekrardan gireceğim sınava. İki gün sonra 20 olacağım, bence üni için hiç geç değil.

üniversiteye gidersen göreceksin 30lu 40 yaşlarda bile öğrenciler var ki bence gayet doğal.bizim sınıfta 40-41 yaşında bayan vardı o kadar başarılıydı ki hocaların gözdesiydi.bunun gibi biçok örnek vardı 28-29 yaşında başlayanlar vardı ben 1 sınıftayken..üniversite lise değil ki yaşı olsun..hiç takma sen onu kafana kazan ve git.

ben 21 küsur yaşımda öğretmen oldum..ikizim benim öğretmenliğimin ikinci yılında anaokulu öğret.kazandı..o da durmadan geçmmi kaldım deyip deyip durdu...netice şimdi öğretmen..3.yılı hemde:) yani hiç yaşa bakma canım...sen ciddi bir çalışma içine gir hemen...en olgun aklın başında olduğu dönem..üniv.tadına varark oku..
ben çocukmuşum o zamanlar düşnüyorum da:)

üniversiteye gidersen göreceksin 30lu 40 yaşlarda bile öğrenciler var ki bence gayet doğal.bizim sınıfta 40-41 yaşında bayan vardı o kadar başarılıydı ki hocaların gözdesiydi.bunun gibi biçok örnek vardı 28-29 yaşında başlayanlar vardı ben 1 sınıftayken..üniversite lise değil ki yaşı olsun..hiç takma sen onu kafana kazan ve git.
ama 30-40 onlar hobi olarak okuyorlar birde devlet işine girmek istiyorum ve yaş sınırı var çok korkuyorum :50: teşekkürler aysima desteğin için:)
Tatlım ben de 5 yıl okudum liseyi, ilk yıl fen lisesindeydim aksilikler oldu akşam lisesine geçtim 2010 mezunuyum. GSF okuyorum şuan ama keşke gitmeseymişim, şimdi okulumu dondurmadan kaydımı sildirip tekrardan gireceğim sınava. İki gün sonra 20 olacağım, bence üni için hiç geç değil.
eylulu bende 2010 mezunuyum ilk sene yazıp kazanamadığım yerler iyik gelmemiş diyorum hem gelse bile gidemezdim çünkü hastanede yatıyordum okul başladığında sonrada beni bi miskinlik sardı ve bu seneki sınavada girmedim herkes çok üstüme geldi girmedim diye ama hi güvenim yoktu kimseden destek göremiyordum çünkü güvensizdim ama karar verdim hem okuyup hem çalışıcam çünkü okumak istediğim bölüm şehir dışında

hayır allah aşkına canım ne geç olması. ben de süper lise okumuştum 4 yıl. lise bittiği gibi bulunduğum yerden kaçıp kurtumanın derdine 2 yıllık yazdım bir bölüm. gecen sene mezun oldum ve okuduğum bölümün de mesleğini yapmayacağım. bu sene tekrar hazırlanıp sınava girmeyi düşünüyorum. şuan 21 yaşındayım en geç 23ümde kazansam o bile geç değil. eğer evlenmeyi falan düşünen biri değilsen bence okumak için kaç olursa olsun geç değil =))

neden geç olsun ki canım sen yeter ki iste 21 yaşın neresi geç anlayamadım :51: ben de giricem seneye ilk defa hadi bakalım hayırlısı :31: bu arada merak ettim nereyi istiyorsun ?

Son düzenleme:
ben 21 küsur yaşımda öğretmen oldum..ikizim benim öğretmenliğimin ikinci yılında anaokulu öğret.kazandı..o da durmadan geçmmi kaldım deyip deyip durdu...netice şimdi öğretmen..3.yılı hemde:) yani hiç yaşa bakma canım...sen ciddi bir çalışma içine gir hemen...en olgun aklın başında olduğu dönem..üniv.tadına varark oku..
ben çocukmuşum o zamanlar düşnüyorum da:)

inşalllah kazanıcam bu sene şifre olayı yüzünden kimsenin ne olduğu belli değil zaten bazende bu sene iyiki girmemişim diyorum :)

canım aldırma hiç kimseyi sen okumak istiyorsan bunun yaşla ilgisi yok istediğin yaşta okuyabilirsin..
ben 22 yaşındayım bu sene tekrar hazırlanıp girdim gerçi öncesi vardı ama yine de kimseye aldırmadan hazırlandım.yalnız ara vermeden düzenli bi şekilde çalışmalısın umarım sonunda istediğini elde edersin :34:

İşini ve ders çalışma saatlerini planlı bir ve kendini yıpratmayacak bir şekilde yaparsan üniversiteyi çok rahat kazanırsın. Benim arkadaşım 16 yaşında mezun olmuş liseden şuan 21 yaşında, o da seneye girecek sınava sırf lisans mezunu olmuş olmak için, açık öğretim istiyor zaten.
Sen hangi bölümü istiyorsun canım?

hayır allah aşkına canım ne geç olması. ben de süper lise okumuştum 4 yıl. lise bittiği gibi bulunduğum yerden kaçıp kurtumanın derdine 2 yıllık yazdım bir bölüm. gecen sene mezun oldum ve okuduğum bölümün de mesleğini yapmayacağım. bu sene tekrar hazırlanıp sınava girmeyi düşünüyorum. şuan 21 yaşındayım en geç 23ümde kazansam o bile geç değil. eğer evlenmeyi falan düşünen biri değilsen bence okumak için kaç olursa olsun geç değil =))
karşıma çıkan herkes 20 -21 -22 yaşında mezun olmuşlar ben daha kazanamadım bile kazansam gitmeme izin verirlermi onu bile bilmiyorum bu yüzden bazen o kadar daralıyorumki anlatamam düşündükçe sıcak basıyo beni bide herkes çok geç kalmışsın diyo destğin için teşekkürler :)

neden geç olsun ki canım sen yeter ki iste 21 yaşın neresi geç anlayamadım :51: ben de giricem seneye ilk defa hadi bakalım hayırlısı :31:

hayırlısı inşallah hepimiz için:)öğrencilik dünyanın en zor işi bence keşke bende öğrenci olabilsem diyen çalışanları anlamıyorum dünyanın en sorunlu işidir öğrenci olmak :61:

canım aldırma hiç kimseyi sen okumak istiyorsan bunun yaşla ilgisi yok istediğin yaşta okuyabilirsin..
ben 22 yaşındayım bu sene tekrar hazırlanıp girdim gerçi öncesi vardı ama yine de kimseye aldırmadan hazırlandım.yalnız ara vermeden düzenli bi şekilde çalışmalısın umarım sonunda istediğini elde edersin :34:

umarım chiko umarım yapabilirim çok korkuyorum aslında desteğin için teşekkürler :)

şu anki hesaplarıma göre 25 26 yaşlarında üni sınavlarına giricem inş..ben gec olduğunu düşünmüyorum da siz hiç düşünmeyin:12:

kızlar 20 yaşına bastım maalesef lise 4yıldı ben liseye başladığımda bir senede salaklığımdan sınıfta kalmıştım 5 yıl ilk senede kazanamadım ve bu senede geçirdiğim bi hastalık nedeniyle sınavlara giremedim bu sene hazırlanıcam biyandanda çalışıp para biirkitirmem gerek çünkü babam destek vermiyor okumamı istemiyor ve herkes geç kalmışsın diyor lütfen doğruyu söyleyin 20-21-22 geç bi yaş mı üniverste okumak için ?

bende 20 yaşındayım hem okuyup hem çalışmak istiyorum :) bu sene sınava hazırlananlar arasında bende varım. geç olduğunu düşünmğyorum
yanlış bölüm seçimi yüzünden 6 senemi heba ettim. bu sene ön lisansı bitirdim ve gördüm ki geç olan bişi yok. çünkü bizim hocalarımızdan bazıları 40 küsür yaşındaydı ve doçentlik vs. için çok çabalıyolardı. o yaşta bi insan kariyerini yükseltse ne yükseltmese ne diye düşünüyo bi çok kişi ama saçma işte :)

Back
X