- 22 Temmuz 2016
- 31
- 8
- 1
- 38
- Konu Sahibi ezgiyildirim
-
Sıcak su torbasını kasık bölgene koyman sakıncalı olabilir. Nstde sancı çıkmamış için rahat olsun, rahimin büyümesine bağlıdır ağrın. Rahim büyüdükçe kaslar da kasılıyor hafifler bir süre sonra. İstersen bir parol al hafifletsin.
karında sertleşme mevcutsa magnezyum eksikliğinden oluyormuş o ileri derece serleşme sancı da yapıyor, çekilme de yapıyor. sertleşme yoksa rahim büyümesine bağlı sancı olabilir.
İdrar tahlili yaptırdın mı? Enfeksiyon olabilir o da öyle ağrı yapar. Vakit kaybetmeden bir yerde tahlil yaptırsan iyi olur bence.Sankı günlerce çişimi tutmuşum gibi bir his ara ara giren kramplar anlayamadım bendeböyle sancı görmedim hiç sıcak su torbasını sırtıma yanlarıma falan koyuyorum sanki bıraz ıyı gelıyo gıbı
Ayy tahlil yaptırmışsın pardon canım. Bebeğin duruşuyla ilgili olabilir mi acaba sancın? İdrar torbana baskı yapıyor olabilir ya da gaz sancısı da mahveder insanı. sen sık sık su içip tuvalete gitmeye çalış. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun tekrardan:)hiç bilemiyorum su içiyorum suan sıcak su torbasıda az bişey iyi geldi ara ara nefesımı kesıyo ıste anlayamadım daha kötü olursam kendı doktoruma gıdıcem hemen. teşekkür ederim yorumların için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?