- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
- Konu Sahibi zeynebim111
-
Aynen öyle yapıyorum canm hemen birsey lere yonlendiriyorum çıkarıyor ağzından. Normal olabilir ama anne olarak endişeler taşıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun. Buyudukce farklı huyları gözlemlemek bazen uzebiliyor böyle. Çok teşekkür ederimndesteginiz icinCanım iyi akşamlar.
Öyle bi yazmışsınki sana ben oğlumu okudum. Benim oğlumda 20 aylım bizdede aynı sıkıntılar var. Bundan iki ay önce doktorumuz çocuk gelişim ünitesine yönlendirmişti orda bazı oğlumun el becerilerine ve zekasına dayalı testler yapıldı vr başarılı sonuç aldık.
Çocukların 3 yaşına kadar parmak emmesi çok normalmiş. Onlar istek dışı parmaklarını emerlermiş doktorumuz buna izin vermemi ve kızmamamın gerektiğini söyledi. Kesinlikle kısıtlama yapılmıcakmış ozaman çocuk anlayıp inada bindiriyomuş.
Bak şuan sana bunu yazarken bile parmaklarını emiyo. Bende çok sinirleniyorum inan çok kötü bidurum bence. Sadece dikkatini dağıtmaya çalış. Parmağını emmeye başladığı zaman sevdiği şeylere yönlendir eline bi bisküvi ne biliyim meyve sebze ver doktorumuz bunları önermişti.
7/24 onunlauim ama bir hafta on gündür hem onun rahatsızlıklaeindan hem benim bulantı halsizligimden ilgilenemedigim doğrudur. Yani hep yanındayım ama bazen kaliteli zaman geciremiyorum elimde olmadan. Şimdi daha iyi hissediyorum eski sistemimize geri döneceğiz insallah. İkisine birden yetme gücü versin RabbimHamilesiniz sanırım, kardeşini içten içe kıskanabilir, daha çok ilgi alaka gösterin.. o kadar hassaslar ki..
Aynen öyle yapıyorum canm hemen birsey lere yonlendiriyorum çıkarıyor ağzından. Normal olabilir ama anne olarak endişeler taşıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun. Buyudukce farklı huyları gözlemlemek bazen uzebiliyor böyle. Çok teşekkür ederimndesteginiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?