21 ekim Pazar Gs. Lisesi onunde eylem

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39
158
İstanbul
21 ekim pazar gunu saat 14:00te galatasaray lisesi onunde hayvanlarin topluca katledilmesini engellemek amacini tasiyan bir yuruyus yapilacak...katilacaklar kimler ?

arkadaslar tasari meclissten yasalasarak gecmeden onlem almamiz sesimizi duyurmamiz lazim..1-2 saatimizi onlar icin ayiralim..vebal cok buyuk..onlari goz gore gore ölüme yollamayalim..hepsi can hepsi ana kuzusu..lutfen 1-2 saatinizi onlar icin ayirin sesimizi duyuralim

ekşi sözlükte 21 ekim

21 ekim 2012 ölüm yasas1na hay1r yürüyü_ü - ek_i sözlük

Hayvanseverler tekrar sokağa iniyor
Fırat ALKAÇ/İSTANBUL
19 Ekim 2012

Tekrar sokağa iniyorlar
Mecliste görüşülmesi beklenen, 5199 sayılı Hayvan Hakları Yasası’nda yapılacak değişiklikleri içeren yasa tasarısının getireceği yeni düzenlemelere tepki gösteren hayvanseverler pazar günü bir kez daha sokağa çıkıyor.
30 Eylül’de Türkiye’nin dört bir yanında tasarıya karşı çıkan hayvanseverler yürüyüş yapmıştı. Bu yürüyüşün ardından gelen tepkiler üzerine tasarının komisyonda bekletilmesine karar verilmişti. Ancak tasarının hala gündemde olduğunu iddia eden hayvansever avukat Elvin Çerdik, “Bu haber yanlış yorumlanarak halk arasında “tasarı geri çekildi” şeklinde bir söylentiye neden oldu, ancak aksine tasarı, tepkiye neden olan maddelerde değişiklik olmaksızın halen komisyonun gündeminde. Yasanın gündemi meşgul ettiği bu günlerde Samsun Büyükşehir Belediyesi “doğal yaşam parkı” açılışını yaptı. Önümüzdeki günlerde Kilyos’ta yeni bir doğal yaşam parkı daha açılacak. Tasarıyı hazırlayan Orman ve Su İşleri Bakanlığı yetkilileri, ‘doğal yaşam parkları’ uygulamasının yürürlüğe konulmasında ısrarlı” dedi.

Tasarı hayvanları korumuyor

Tasarının sokak hayvanlarını korumadığını belirten Avukat Çerdik, pazar günü Taksim’de tekrar yürüyüş yapılacağını açıkladı, “Doğal yaşam parklarının, yapılabilecek iyileştirmelerle bile, milyonlarca sokak hayvanının, birçoğunun alışkın olduğu ve yerel halk tarafından bakıldığı sokaklardan uzaklaştırılarak, ölümlerine yol açacak bir uygulama olduğunu savunan on binlerce hayvansever, 21 Ekim’de tekrar Taksim’de, bu kez yasanın ilgili maddesinin geri çekilmesini sağlamak üzere tekrar buluşuyor. Yürüyüşe tüm hayvanseverler davetli” dedi.

hürriyet.com.tr

:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Nasıldı eylem? Şehirdışındayım bu sefer katılamadım keşke bayrama yakın olmasaydı, bence daha çok kişi olurdu

mikerinos sen niye pasif oldun ?

eylem yine coşkuluydu..18bin rekor diyen var ama 30eylüldeki 40bin denmişti..bilemiyorum sayı tam olarak kaç ama azımsanmayacak cinstendi yine...

mikerinos sen niye pasif oldun ?

eylem yine coşkuluydu..18bin rekor diyen var ama 30eylüldeki 40bin denmişti..bilemiyorum sayı tam olarak kaç ama azımsanmayacak cinstendi yine...

Hayvanlara yapılan şiddet konusunda kendimi tutamadım da:) gelemedim ama kalabalık olmasına çok sevindim o günkü kadar görünüyor ama olmasa bile devamlılık çok önemli bu konunun unutturulamayacağını gösteriyor... Helal olsun oradan geçerken bir alkışla eşlik edene bile....

arkadaslar ben de ordaydım daha önce bu konuyu görmemişim. ama şuan okuyan arkadaslar varsa teşekkürler. hayatımda hiç bu kadar iyi insanı bir arada görmemiştim. havada çok iyi bir enerji vardı orda olduğum için çok mutluydum. uamrım ölüm yasası için engel olabilmişizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…