• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21. gün çatlama olup olmadığına kanda baktıran var mı?

Arkadaslarr ben asıla oncesı catlatma ıgnesı vuruldum ama sankı onu vurlmadan once catladı oyle hıssedıyorum duyduguma gore kanda 21. Gun catlama olmusmu olmamıs mı dıye bakıılıyormus benım doktorum boyle bırsey yapmadan dırek asılama yaptı bunu duyan bılen varsa ???

canım ona 21.ile 26. falan o günler bakılıyor sen aşılamanı tahmini 15. gün olmuşsundur öncesinde yapazmazdı yani, belkide senin çatlama sorunun yoktur gerek duymamıştır böyle bir sorunun varmıydı

adetlerı 28 gunde bır olanlar ıcın 21. gunu bakılıyormus bıldıgım kadarıyla. dıger turlu beklenen adetten 7 gun once falan bakılıyor. ben 24. gunu baktırmıstım . nette doktor sıtesınde okudum benımkı 13 cktı

Bende 28gunde bır oluyorum adetımı ama cagırmadı hıc bakmadıda ılk gıdısım hemen asılama yapıldı bu ay tek korkum acaba erken mı catladı da tutmadı asılama o yuzden sordum cok sagolun kızlar

Bem asilAma filan olmadim ama laporoskopi oldultan spnra 10 dan4, 5 a dustu.10dam kucuk olursa olmaz dedi dr.bu ay hayot incir iciyorm kismet bu ay gene gidop21.GGUNDE baktrcam
Belki buyuk ALLAH in izniyle bi faydasi olmustr.

Bem asilAma filan olmadim ama laporoskopi oldultan spnra 10 dan4, 5 a dustu.10dam kucuk olursa olmaz dedi dr.bu ay hayot incir iciyorm kismet bu ay gene gidop21.GGUNDE baktrcam
Belki buyuk ALLAH in izniyle bi faydasi olmustr.

bu 21. gun tahlılını bende yaptırdım ama ben bilmiyorum kac çıkınca çatlamış oluyo tam olarak bilgi verebilirmisiniz lütfen arkadaşlar

ya benım anlamadıgım herkesten ıstenıyor mu bu test benden hıc ıstemedıler ya catlamamıssa:(((

ya bendende daha tedaviye başlamadan once istemişlerdi ilaç kullanmıyordum o zaman bi 21. gun birde3. gun istediler yaptırdırmıstım ama sonuçları gosterdım bırsey demedıler bu ayda klomen kullandım 20 mm olmuş bir tane yumurta cattlatma iğnesi vermedı catladımı çatlamadımı bilmiyom stres oldum ıyıce

fsh yazan sonucmu oluyo kâğıtta bir sürü sey var anlıyamadım ben:(

canım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için 21. gün progesteron bakıyorlar.
fsh muhtemelen adetinin 3. günü bakılmıştır.yani yumurtanın çatlayıp çatlamadığının sonucu fsh yazan kağıtta yoktur diye düşünüyorum.

allah gönlünün muradını versin inşallah...

canım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için 21. gün progesteron bakıyorlar.
fsh muhtemelen adetinin 3. günü bakılmıştır.yani yumurtanın çatlayıp çatlamadığının sonucu fsh yazan kağıtta yoktur diye düşünüyorum.

allah gönlünün muradını versin inşallah...

hımmm anladım allah razı olsun rabbım tüm isteyenlerle birlikte bize de versin inş.

Son düzenleme:
benim 14.günüm ayın 18.geliyordu doktor 18-20-22 si ilişki dedi ama bende 23 nisan günü yapışkan akıntı geldi ve 4 gündürde hep ıslağım ama adet,n 21.günü progesteron 0,43 çıktı acaba 18 inden 23 üne 5 gün var ya geçmi çatladı yumurta acaba sizce olabilir mi

benim 14.günüm ayın 18.geliyordu doktor 18-20-22 si ilişki dedi ama bende 23 nisan günü yapışkan akıntı geldi ve 4 gündürde hep ıslağım ama adet,n 21.günü progesteron 0,43 çıktı acaba 18 inden 23 üne 5 gün var ya geçmi çatladı yumurta acaba sizce olabilir mi

gun aşırı ilişkiye devam etseydınız yıne dedıgın gıbı gec çatlamış olabılır

Back
X