21. gün progesteron test sonucum

kızlar 21.günümde progestoron sonucum 21.79 cıktı doktora gosterdım hamılelık sansım varmı dedım yok dedı olsaydı daha yuksek cıkardı dedı burda bakıyorum 12 ıle kalan var bu benle kafa mı buldu acaba :KK12::KK12:

arkadaşlar progesteron tahlil sonucum 7.52 çıktı.doktor yumurtan çatlmş dedi.ama buradaki bazı arkadaşlar progesteronun en az 10 çıkması gerek yumurtanın çatladığını söyleyebilmek için,diyor. kime inanacağımı şaşırdm:KK14: lütfen tecrübesi olanlar yardım etsn:KK43:((
Merhaba, ben de bu saatte test sonucumu aldım da, buraya bakıyordum sonuçla ilgili. İnternette 21. gün değer 6,5 'tan yüksekse ovulasyon gerçekleşmiş (yani yumurta oluşmuş ve çatlamış) demek diyor. Eğer 21. gün 6,5'tan düşük çıkarsa 2 gün daha test yapılıp 3 testin ortalamasına bakilirmis ve ortalama 10'dan büyükse ovulasyon olmuş demekmiş. 21. gün 6,5'tan büyük olması yeterli yani. Üst sınır var mı acaba ben de onu da merak ettim

Benimde progesteronum düşük 2aydir 0.46 0.69 dr ilacda vermiyor klomen kullaniorm yumurtam 22mm catliyor ama gebelik bi türlü olusmuyor salı günü test yapıcak ins yukselmistir bebegimin olmasını istiyorum artık bol bol nar suyu iciyorum

Benimde progesteronum düşük 2aydir 0.46 0.69 dr ilacda vermiyor klomen kullaniorm yumurtam 22mm catliyor ama gebelik bi türlü olusmuyor salı günü test yapıcak ins yukselmistir bebegimin olmasını istiyorum artık bol bol nar suyu iciyorum
Yanlis bilmiyrsam nar zararli. Rahim kaslarini calistirdigi icin düşük vs ye neden oluyr. Belli bir duzeyde sorun olmaz ama bol bol tuketmeyin. Ben gebeyken haftada yarim nar yerdim.

Yanlis bilmiyrsam nar zararli. Rahim kaslarini calistirdigi icin düşük vs ye neden oluyr. Belli bir duzeyde sorun olmaz ama bol bol tuketmeyin. Ben gebeyken haftada yarim nar yerdim.
Gunde 1su bardagi içiyorum bi umut ya:(

merhaba kızlar bende aranıza yenı katıldım bende hamılelık ıcın calısıorm bu aralar ılk doktora gttm hormon testımm yapıldı fsh degerım yuksek cıktı azcık 9,75 herneyse klomene basladık yumurta takıbı yapıldı gün aşırı ilşkiye girildi ılk yumurtamda buyume olmadı cok kucuktu 11mmde kaldı sonra 21.gun testı yaptık progesteron 29,43 çıktı yanı cok iyimiş sizce gebelık şansı nedır bılen yardımcı olsun strestten kafayı yedım ve adet tarıhıme 8 gun kala kasıklarmda agrı oldu yumruk hıssı gbı bazen bıcak saplanması gbı akıntılı bırı degılımdır beyaz akıntılarım olmaya basladı goguslerm şişti ve ucu yok normalde ucuda cıktı bunlar aslında klomen etkısıde olabılıyormus

Yazan olurmu acaba :/ kızlar ben hormon testlerimi yaptırdım FSH değeri 11.92 çıktığı için progesteron testini istedi yaptırdım sonuç 11.07 çıktı, eşimde test yaptırdı onunda hersey normal çıktı. Benim merak ettiğimi progesteron 10 üstünde olduğu için yumurtlama var demekmis sanırım şimdi nerdeyse 1 senedir çocuğum olmuyor doktor bundan sonra hangi aşamayı önerebilir sizce

Yazan olur tabiki :KK16: cnm Fsh için bişey diyemem ama progesteron değerin gayet iyi. Benim 2. Ay testimve 2 seferdir ;4.6 ve 4.6 sonuçlarım:silah: Şimdi bi daha ki ay tekrar yaptırmamı istedi ve gerçekten çok sıkılmaya başl adım . Başka hiç bişey yapılmıyo çünkü. biraz da stresten gibi geldi bana, çok etkilediğini biliyoruz ama elimizde değil maalesef. Eğer diğer sonuçların da progesteronun gibi ise biraz daha kafanı rahatlatsan olur bence :super: bana göre doktor biraz daha zaman koyar önünüze çünkü herşey normalse tedavi edecek birşey yoktur ki. Bence bu iyi bişey, sıkma canını:KK39:

Yazan olur tabiki :KK16: cnm Fsh için bişey diyemem ama progesteron değerin gayet iyi. Benim 2. Ay testimve 2 seferdir ;4.6 ve 4.6 sonuçlarım:silah: Şimdi bi daha ki ay tekrar yaptırmamı istedi ve gerçekten çok sıkılmaya başl adım . Başka hiç bişey yapılmıyo çünkü. biraz da stresten gibi geldi bana, çok etkilediğini biliyoruz ama elimizde değil maalesef. Eğer diğer sonuçların da progesteronun gibi ise biraz daha kafanı rahatlatsan olur bence :super: bana göre doktor biraz daha zaman koyar önünüze çünkü herşey normalse tedavi edecek birşey yoktur ki. Bence bu iyi bişey, sıkma canını:KK39:
Teşekkür ederim cevap yazdığın için :) bugün gösterdim doktora sonuçların iyi yumurtlama olmuş bi problem yok adet dönemini bekliycez eğer ki adetin başlarsa adet bittikten sonra HSG rahim filmi cekicez dedi adetime 4 gün var eğer gelirse randevu alicaz kanamam 7 gün sürüyo 8. 9. gün artık hangi gün randevu verirse anesteziyle HSG cekilicek

Back
X