• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün şeker detoksu

sedef77

Başarabiliriz
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
540
593
303
Kızlar biliyorsunuz ki şeker kanser hucrelerini besliyor , ayrica kilo ve yaninda bir suru rahatsizlik getiriyor 21 . Gunun sonunda artik bedenimiz sekeri unutucak ve ister istemez yiyemiycez , sekerin yaninda fazla patates iceren seyler pirinc ve normal ekmek yerine yogurt esmer ekmek ve bulgur tuketebiliriz aralardada cok degil gunde 1 veya 2 meyve seker ihtiyaci icin eger kotu olursakda gunde 1,2 kasik bal kizlar kimler benimle gercekden pes etmeyen ve birbirimizi destekliycekler gelsin kilonuzu bana bildirin ve ruhumuzdaki degisiklikler hergun yazalim

Ben çok isterim ama kendime güvenemiyorum malesefo_O
Canım eger beraber yaparsak dayanabiliriz bunun ilerlerini dusunelim kim hasta olmak isterki bu seker yuzunden her sey saglik icin yasam tarzimizi degistirmeliyiz ve bir tane kiz bunu 21 gun yapmis ve suan bir pastanin yarisini bile yiyonce midesi bulaniyormus bence vucudumuza yaptogimiz kotuluk yeter artik her sey bizim elimizde biz vucudumuzun sahibiyiz o bize itaat etmeli biz one degil

Bende böyle düşünüyorum bende birde insülin direnci var o yüzden tatlı yemeyince elim ayağım titriyor o duruma gelince dayanamayıp yiyorum :kızgın:

Merhaba,uygulayabildiniz mi acaba merak ettim.Ben de başlamak istiyorum.

Back
X