21 günlük bebeğim çok mama emiyor :(

Kızlar 21 gün önce doğum yaptım Rabbim yavrularımızı korusun herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah acil sezeryana alındım bu yüzden ilk günler sütüm olmadı mecburen mama verdim şimdi de alıştı biberona emmiyor beni itiyor ağlıyor bende mecburen mama veriyorum ama çok fazla mama emiyor günde 800 cc yi buluyor Dr umuz istediği sürece ver mama dedi annemin evindeyim burda ki sağlık ocağında ki Dr da çok kesin demiş ben biraz az vermek istiyorum yada öğünlerin arasını açayım başka bi şekilde oyalayayım diyorum ne mümkün ev yıkılıyor resmen sizce bu kadar mama emmesi normal mi ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
konu acilali bikac gun olmus ama ben yinede yazayım belki faydasi olur. benim kizim suan 6 aylik. ilk zamanlar oda mamayi cok yiyodu. biberonun deligi biraz buyuk oldugu icin hizli yiyor ne kadar yedigini anlamiyodu sanırım. daha sonra interntte gaz onleyici diye satilan bi biberon var. ondan aldik. daha az yemeye basladi. normalde 5 dakikada yedigini 15 dakikada yiyor.eczanelerde en kucuk uc die satilandan daha kcuk onunki. deneyin isterseniz.

konu acilali bikac gun olmus ama ben yinede yazayım belki faydasi olur. benim kizim suan 6 aylik. ilk zamanlar oda mamayi cok yiyodu. biberonun deligi biraz buyuk oldugu icin hizli yiyor ne kadar yedigini anlamiyodu sanırım. daha sonra interntte gaz onleyici diye satilan bi biberon var. ondan aldik. daha az yemeye basladi. normalde 5 dakikada yedigini 15 dakikada yiyor.eczanelerde en kucuk uc die satilandan daha kcuk onunki. deneyin isterseniz.
Merhaba Dr browns mu biberonun adı?

Annem çok deyip duruyor obez olur diyor psikolojim bozuyorlar :KK43:
kac kilo dogdh. annenizin demesiyle obez olmaz. boyle bi teshisi anca doktor koyar . yedigi mamada normal. su lohusalarin yanindan herkesi almalilar bence. siz yinede sutunuzu artimanin yoluna bakin. daha yeni annesiniz. facebookta emziren anneler diye bi grup var. vakit kaybetmeden uye olun.

Back
X