21 hafta 5 günlük gebeyim şiddetli baş ağrım var

Beybiumutlari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
1.120
515
43
Kızlar 21 hafta 5 günlük geleyim 3 gündür geçmeyen şiddetli baş ağrım var kafamın arkasi özellikle çok ağrıyor uyusam geçmiyor duş alsam geçmiyor gözlerimi açamıyorum baş ağrısından. Tansiyonuma bakıldı bugün normal denildi 12 ye 6ydi benim gibi olan var mı. Tecrübeli annelerden de desteğe ihtiyacım var çünkü doktorum tansiyonunu sürekli kontrol ettir gebelik zehirlenmesi riski olabilir dedi

Merhaba ben yüksek tansiyon hastasiyim benim de basta çok baş agrım oluyordu. Ilaç kullanıyorum. Yüksek tansiyon bir sebep olabilir. Ama tek sebep denilemez baş ağrısı için. Doktorunuz doğru söylemiş. Düzenli ölçüm yapin takip edin. Ama başka sebebi varsa da ihmal etmeyin. Araştırılsın devam ederse.

Merhaba ben yüksek tansiyon hastasiyim benim de basta çok baş agrım oluyordu. Ilaç kullanıyorum. Yüksek tansiyon bir sebep olabilir. Ama tek sebep denilemez baş ağrısı için. Doktorunuz doğru söylemiş. Düzenli ölçüm yapin takip edin. Ama başka sebebi varsa da ihmal etmeyin. Araştırılsın devam ederse.
Düzenli ölçüm ile takip yaptım değerler normal çıktı. Baş ağrımin sebebi sunizit çıktı

Back
X