21. haftada olan gebeler=)

Zeytin15

Dünyada ölümden başkası yalan...
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
167
28
318
kızlar nasıl gidiyor hamilelik hareketleri hissediyomusunuz.

selam canım..baya baya hissediyorum ben yaa .bel ağrımda başladı bi yandan.yavaş yavaş rahatsız etmeye başladı oğluşum varlığıyla :) ama hiç bi zaman düşünmezdim ağrınını sızınında tatlı olabileciğini :)...sende durumlar nasıl hande1205 ?=

o hareketleri yerim ben o kadar alıştım ki 2-3 saat hareket etmese panikliyorum hemen :) Allah isteyen herkeze nasip etsin çok güzel bi duygu :)

gerçekten 1 haftadır baya baya hissediyorum oğluşumu. pıt pıt içimde. kurban olurum ona. rabbim bu güzel duyguyu bize yaşattığı için binlerce şükürler olsun, isteyen herkese de nasip etsin inşallah.bel ağrısı, tek taraflı kasık ağrısı. bazen ani kalkışlarda batar girmesi. olsun bunlar ne ki. ama nefes nefese kalıyorum fazla yürüdüğümde. sizde de oluyormu

Bende hissediyorum kızlar Bikaç gündür çok güzel bir duygu nefes almadan onun hareketini dinliyorum resmen sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

Evet arkadaşlar benimkisi ikiz bende hissediyorum birşey sorcakdim sizde sari akinti oluyordu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…