21 haftalık gebelikte yasadıklarım normal mı yasayan oldumu?

gamzeli2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
351
59
18
30
Ne zaman dısarı cıksam ıkı adım atsam ayakta duramıyorum fenalasıyorum bayılacak gibi oluyorum ve midem cok kotu oluyor arabada da kotu oluyorum kansızlıktan dıye dusunmustum ama kan ılacı kullanıyorum yıne gecmedi doktorlarda pek ilgilenmiyor devlet hastanesi diye. Dısarı cıkmaya korkuyorum hep yatıyorum neden boyleyım acaba kızlar?

Geçmiş olsun.. hamileligin her aşaması ayrı zor ama guzel.. mutlaka sağlik ocagindan tam kan testi,idrar testi, şeker testi yaptırın.. birseyleriniz eksik olabilir.. tansiyonunuz dusuyor olabilir yaninizda tuzlu birseyler tasiyin herzaman.

Tansıyon normal cıkıyor kan degerlerimde de sorun yok demir eksıklıgı vardı sadece onada ılac kullanıyorum acaba baska neden olabilir

Kan şekeriniz düşüyor olabilir. Keske özelde iyi bir doktora gitseniz.. detaylı inceler durumunuzu
Ozele durumum yok malesef. Dısarı cıkmaya korkar oldum hemen fenalasıyorum bebegim iyi olsun sıkayetcı degılım ama benı etkılıyor

Ozele durumum yok malesef. Dısarı cıkmaya korkar oldum hemen fenalasıyorum bebegim iyi olsun sıkayetcı degılım ama benı etkılıyor
Allah yardimciniz olsun . Hamilelik kolay degil.. bende 38 haftalik hamileyim simdiye kadar her ay farkli bir sorunum oldu.. sorunların biri gidip biri geliyor.. insallah sonu guzel olur ama

Allah yardimciniz olsun . Hamilelik kolay degil.. bende 38 haftalik hamileyim simdiye kadar her ay farkli bir sorunum oldu.. sorunların biri gidip biri geliyor.. insallah sonu guzel olur ama
Amin Rabbim yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın sag salim herseye deger onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…