21 HAFTALIK HAMİLEYİM İLİŞKİ SONRASI MENİNİN RENGİ ACIK TURUNCU

blgsdr

oğlum abi olmak istiyor
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
3.068
1.495
178
47
DÜN EŞİMLE İLİŞKİYE GİRDİK İLİŞKİ SONRASI WCYE GİTTİM MENİNİN RENGİ ACIK TURUNCUYDU.ACABA EŞİMDEMİ SORUN VAR YOKSA BENDE KANAMA OLDUDA OMU MENİYE KARIŞTI KAFAM ÇOK KARIŞTI BENİM GİBİ YAŞAYAN VARMI KORKUYORUM İLK GEBELİĞİM

İkisi de olabilir doktoruna danış mutlaka. Belki zorlanma olmuştur sende, direkt bebekle ilgili de olmayabilir. Çok geçmiş olsun

DÜN EŞİMLE İLİŞKİYE GİRDİK İLİŞKİ SONRASI WCYE GİTTİM MENİNİN RENGİ ACIK TURUNCUYDU.ACABA EŞİMDEMİ SORUN VAR YOKSA BENDE KANAMA OLDUDA OMU MENİYE KARIŞTI KAFAM ÇOK KARIŞTI BENİM GİBİ YAŞAYAN VARMI KORKUYORUM İLK GEBELİĞİM
doktora gornmekte fayda var

Bence endiselenicek bisey yok cnm, bidaaha olursa o zaman bakarsin duruma gore doktoruna danisirsin..

PAZARTESİ KONTROLÜM VAR DOKTORUMA SORACAM O ZAMANA KADARDA BİRLİKTELİK OLMAYACAK

Gebelik döneminde eşinizin prezervatif kullanmasi gerekir, sizin enfeksiyon kapmamanız açısından. Yaşadiğınız durumun tehlikeli olacağını düşünmüyorum ama doktora danışmakta fayda var.

Back
X