blgsdr oğlum abi olmak istiyor Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2014 3.068 1.495 178 47 21 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi blgsdr #1 DÜN EŞİMLE İLİŞKİYE GİRDİK İLİŞKİ SONRASI WCYE GİTTİM MENİNİN RENGİ ACIK TURUNCUYDU.ACABA EŞİMDEMİ SORUN VAR YOKSA BENDE KANAMA OLDUDA OMU MENİYE KARIŞTI KAFAM ÇOK KARIŞTI BENİM GİBİ YAŞAYAN VARMI KORKUYORUM İLK GEBELİĞİM
DÜN EŞİMLE İLİŞKİYE GİRDİK İLİŞKİ SONRASI WCYE GİTTİM MENİNİN RENGİ ACIK TURUNCUYDU.ACABA EŞİMDEMİ SORUN VAR YOKSA BENDE KANAMA OLDUDA OMU MENİYE KARIŞTI KAFAM ÇOK KARIŞTI BENİM GİBİ YAŞAYAN VARMI KORKUYORUM İLK GEBELİĞİM
thatwoman . Kayıtlı Üye 16 Eylül 2014 1.034 601 78 36 21 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi blgsdr #2 İkisi de olabilir doktoruna danış mutlaka. Belki zorlanma olmuştur sende, direkt bebekle ilgili de olmayabilir. Çok geçmiş olsun
İkisi de olabilir doktoruna danış mutlaka. Belki zorlanma olmuştur sende, direkt bebekle ilgili de olmayabilir. Çok geçmiş olsun
T tombul cilek ♥ minik sevgilim EYMEN'im :) ♥ Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 3.262 2.587 168 21 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi blgsdr #3 blgsdr .!.: DÜN EŞİMLE İLİŞKİYE GİRDİK İLİŞKİ SONRASI WCYE GİTTİM MENİNİN RENGİ ACIK TURUNCUYDU.ACABA EŞİMDEMİ SORUN VAR YOKSA BENDE KANAMA OLDUDA OMU MENİYE KARIŞTI KAFAM ÇOK KARIŞTI BENİM GİBİ YAŞAYAN VARMI KORKUYORUM İLK GEBELİĞİM Genişletmek için tıkla... doktora gornmekte fayda var
blgsdr .!.: DÜN EŞİMLE İLİŞKİYE GİRDİK İLİŞKİ SONRASI WCYE GİTTİM MENİNİN RENGİ ACIK TURUNCUYDU.ACABA EŞİMDEMİ SORUN VAR YOKSA BENDE KANAMA OLDUDA OMU MENİYE KARIŞTI KAFAM ÇOK KARIŞTI BENİM GİBİ YAŞAYAN VARMI KORKUYORUM İLK GEBELİĞİM Genişletmek için tıkla... doktora gornmekte fayda var
sulekurt Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2015 359 145 33 21 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi blgsdr #4 blgsdr .!.: DÜN EŞİMLE İLİŞKİYE GİRDİK İLİŞKİ SONRASI WCYE GİTTİM MENİNİN RENGİ ACIK TURUNCUYDU.ACABA EŞİMDEMİ SORUN VAR YOKSA BENDE KANAMA OLDUDA OMU MENİYE KARIŞTI KAFAM ÇOK KARIŞTI BENİM GİBİ YAŞAYAN VARMI KORKUYORUM İLK GEBELİĞİM Genişletmek için tıkla... Bence endiselenicek bisey yok cnm, bidaaha olursa o zaman bakarsin duruma gore doktoruna danisirsin..
blgsdr .!.: DÜN EŞİMLE İLİŞKİYE GİRDİK İLİŞKİ SONRASI WCYE GİTTİM MENİNİN RENGİ ACIK TURUNCUYDU.ACABA EŞİMDEMİ SORUN VAR YOKSA BENDE KANAMA OLDUDA OMU MENİYE KARIŞTI KAFAM ÇOK KARIŞTI BENİM GİBİ YAŞAYAN VARMI KORKUYORUM İLK GEBELİĞİM Genişletmek için tıkla... Bence endiselenicek bisey yok cnm, bidaaha olursa o zaman bakarsin duruma gore doktoruna danisirsin..
blgsdr oğlum abi olmak istiyor Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2014 3.068 1.495 178 47 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi blgsdr #5 PAZARTESİ KONTROLÜM VAR DOKTORUMA SORACAM O ZAMANA KADARDA BİRLİKTELİK OLMAYACAK
S smallmommy Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2014 96 31 28 26 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi blgsdr #6 Gebelik döneminde eşinizin prezervatif kullanmasi gerekir, sizin enfeksiyon kapmamanız açısından. Yaşadiğınız durumun tehlikeli olacağını düşünmüyorum ama doktora danışmakta fayda var.
Gebelik döneminde eşinizin prezervatif kullanmasi gerekir, sizin enfeksiyon kapmamanız açısından. Yaşadiğınız durumun tehlikeli olacağını düşünmüyorum ama doktora danışmakta fayda var.