Not: Burçlarınızı okurken mutlaka Güneş ve Yükselen Burçlarınızı birlikte okuyun.
Koç
Ön plana çıkacağın, görünür olacağın, yeteneklerin, stilin, tarzın, tavrın ile ilgi göreceğin, ışığın, zekan, kendine has niteliklerinle fark edileceğin bir süreç olacak.. Hızlı, atak, fazlası ile tempolu bir süreçten geçerken, günlük rutinlerin değişebilir, yeni iletişimler, başlangıçlar, işbirlikleri doğabilir, fazlası ile yenilikçi bir süreçten geçebilirsin. Sağlığın ile ilgili özen isteyen bir süreçten geçerken bilhassa yüksek ateş ile ilgili dikkat. Öte yandan sakarlıklara açık olabilirsin. Gerek spor, egzersiz rutinlerinde gerek trafikte seyrederken iki kat kontrollü olmalısın..
Boğa
Ruhsal, zihinsel, fiziksel anlamda seni engelleyen, bloke eden, yoran her ne varsa gerek gizli, gerek açık kurtulmak, iyileşmek adına fazlası ile kararlı hareket edeceksin. Günlük rutinlerini değiştirebilir, şehir dışı, yurt dışı seyahatlere çıkabilir, yeni keşifler yapabilirsin. Özel hayatın ile ilgili radikal adımlar atabilir, son derece marjinal girişimlerde bulunabilirsin. Geleceğini ilgilendiren meseleler ile ilgili radikal değişimlere gidebilirsin.
İkizler
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili ivme alacağın gelişmeler öne çıkarken, fazlası ile şanslı süreçlerden geçebilirsin. Emek verdiğin, üzerine çalıştığın alanlarla ilgili ivme kazanacağın bir süreçten geçerken, yeni bir başlangıç gündeme gelebilir. İşbirlikleri, anlaşmalar, ortaklıklar öne çıkarken, ideallerine uygun başlangıçlar yapabilirsin. Finansal anlamda şanslar bulabilir, sürpriz kazançlar elde edebilirsin. Öte yandan sosyal ilişkilerin dönüşürken, yeni bir ilişkiye adım atabilirsin.
Yengeç
Hızlı bir süreçten geçerken, fazlası ile yenilikçi bir doğaya bürünebilirsin. İşbirlikleri kurabilir, yatırımlar yapabilir, mevcut yatırımlarını değerlendirme şansları bulabilirsin. Kariyer, eğitim, finans hayatında öne çıkabilir, değer görebilir, popülarite kazanabilirsin. Toplum önündeki duruşunu güncelleyebilir, fark yaratabilirsin.
Aslan
Senin için son derece farkındalık kazandıracak bir süreç olacak. Ruhsal, zihinsel, fiziksel anlamda bir yükseliş yaşayabilir, hayatını dönüştürmek adına fazlası ile kararlı ve tutarlı hareket edebilirsin. Yenilikçi bir ruha bürünebilir, yeni çevrelere girebilir, farklı kültürlerle ilgilenebilir, keşifçi bir ruha bürünebilirsin. Şehir dışı, yurt dışı seyahatlere çıkabilir, son derece hareketli bir dönemden geçebilirsin. Yine sosyal ilişkilerin, yakın ilişkilerin adına dönüştüren bir süreçten geçerken, seni manipüle eden her ne varsa geride bırakmak adına kararlısın. İş değiştirebilir, yeni sektörlere yönelebilir, farklı bir tavra, tutuma aslında öz benliğine kavuşabilirsin..
Başak
Hayatına etki edecek değişimleri başlatacak bir YenAy süreci olacak diyebilirim. Kariyer, eğitim, finans hayatına etki eden bir süreçten geçerken önemli değişimler yaşayabilirsin. Olumlu, olumsuz her iki yönü kuvvetli bir YeniAy sürecinden geçerken, fazlası ile önemli detaylar öne çıkabilir. En yakın 2022 yılının ilk yarısından bu yana süregelen gelişmeleri detaylandıran, sonuçlandıran bir süreçten geçerken, karmik hak edişlerini (olumlu/olumsuz) alacağın bir süreçten geçebilirsin.
Terazi
Maddi manevi bir değişim dönemi olacak senin için diyebilirim. Yerleşik düzen değişimlerine gidebilir, taşınma, şehir, ülke değişimleri yaşayabilirsin. Buna bağlı olarak evliliğin, ilişkin ile ilgli önemli başlangıçlar, bitişler gündeme gelebilir. Ailevi ilişkilerin pekişirken, sosyal ilişkilerinde ön plana çıkabilirsin. İlahi şanslar yakalayacağın bir süreçten geçerken, maddi manevi destekler bulabilirsin.
Akrep
Hayatına düzen getirmek isteyeceğin bir süreç olacak.. Ruhsal, zihinsel, fiziksel anlamda sen aşağı çeken, manipüle eden detaylardan arınmak isteyeceksin. Arınmak, iyileşmek, dönüşmek, olası en yüksek versiyonuna ulaşmak isteyeceksin. Öte yandan evin, ofisin, yaşam alanın, konfor alanın, yerleşik düzenin ile ilgili değişimlere gidebilirsin. Hayatını ele alabilir, masaya yatırabilir fazlası ile düzen odaklı hareket edebilirsin. Gerek ailevi, gerek sosyal ilişkilerini düzenleyebilir, önceliklerini yeniden belirleyebilirsin.
Yay
Özel hayatına dokunan bir süreçten geçeceksin.. Evli, ilişkisi ola nbir Koç isen, eşin, partnerin ile aranızda önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Evliliğinizi ileri taşımak adına karşılıklı sağduyulu adımlar atabilirsiniz. İlişkisi olan bir yay isen, karşılıklı anlaşarak yeni bir düzene geçebilir, söz, nişan, evlilik kararları alabilirsiniz. Öte yandan bekar bir yay isen, yeni bir ilişkiye adım atabilir, önemli bir ilişkiye adım atabilirsin. Sosyal ilişkilerin hareketlenirken kalabalık çevrelere girebilir, sosyal aktivitelere, etkinliklere, organizasyonlara yönelebilirsin. Şehir dışı, yurt dışı seyahatler öne çıkarken, hareketli bir dönemden geçebilirsin.
Oğlak
Hayatına yeni bakış açıları kazandıracak, hayatına yeni pencereler açacak bir süreçten geçerken, seni ileriye taşıyacak farkındalıklar kazanabilirsin.. Keşifçi bir ruha bürünebilir, şehir dışı, yurt dışı bağlantılı ilişkiler, işbirlikleri geliştirebilir, yeniliklere imza atabilirsin. Öte yandan yerleşik düzenin, yaşam alanın, evin, ofisin ile ilgili önemli dekoratif yahut direkt değişimlere gidebilirsin. Finansal anlamda şanslar getirecek bir dönemden geçerken, mevcut yatırımlarını değerlendirebilir, yeni yatırımlar yapma şansları bulabilirsin.
Kova
Farkındalık kazandıracak bir dönemden geçerken, duygusal, düşünsel anlamda önemli bir sıçrama yaşayabilirsin. Zihinsel aktivitelerine nitelik kazandıracak bir süreçten geçerken, profesyonel destekler alabilirsin. Ruhsal, zihinsel, fiziksel anlamda arınmak, dönüşmek isteyebilir, iyileşmek adına fazlası ile tutarlı olabilir, hevesli hareket edebilirsin. Öte yandan kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli değişimlere gidebilir, önemli yenilikler yapabilirsin. Uzun zamandır istediğin o yatırımı yapabilir, şanslı bir dönemden geçebilirsin.
Balık
Hayatına iz düşümü yapacak bir süreçten geçeceksin. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili ivme alabilir, yeteneklerini ortaya koyabilir, taktir toplayabilirsin. Son derece ivme kazandıracak bir süreçten geçerken, karşına önemli fırsatlar çıkabilir. İşbirlikleri kurabilir, anlaşmalar yapabilir, imzalar atabilirsin. Fazlası ile hızlı bir dönemden geçerken, önemli değişimler yaşayabilirsin. Yatırımlar yapabilir, yeni yatırım fırsatları bulabilirsin. Finansal anlamda şanslı bir dönemden geçebilirsin. Öte yandan özel hayatın ile ilgili önemli gelişmeler öne çıkarken mevcut ilişkini bir ileri taşıyabilir, bekar bir Balık isen önemli bir ilişkiye adım atabilirsin. Evli bir Balık isen, fazlası ile romantik bir süreçten geçebilirsin..
-Astrolog Seda Turan