Merhaba herkese,
Forumu nezamndır takip ediyorum aslında ama yeni uye oldum .
Sonucta
tup bebek surecini yasamayan bilemez..
En iyi siz anlarsınız.
Benim tuplerden biri tıkalı bide 32 yasında oldugumda yumurtalık rezervlerim azalıo diye direk tup bebek denedik bahceci de ,
7 yumurta toplandı 6 sı dollendi .irini transfer ettiler (3.gun) 12 gun bekledim.hep positif konustular herseyim cok iyiydi ,yumurta kaliteli sperm kaliteli ,embryolar kaliteli ,konan embriyo birinci kalite ..
Ama 12.gun bhcg 0.75 cıktı..esim cok sasirdi o ,tup bebek yaptık ,oldu bu iş diye bakıyordu.ben daha temkinliydim..ama sonuc tum emekler bosa gitti..
Neyseki cabuk toparladım hemen dondurulmus tedavisine basladık.Tabi dondurulmuş tedev,isi ilk surece gore cok daha kolay ama manevi acıdan yine aynı aslında..
Adetin 2.gununden itibaren sabah-öğle-aksam estrofem tablet kullandım ,12 gun kontrole gittim ,13 ve 14 bide ekstra vajınal olarak estrofem al dediler sonra 15.gun clinol jel basladı sabah aksam ve 5 gun boyunca 1x2 tetradox ,1x1 prednol basladı.20/05 de bunlar bitti 21/05 de transfer yapıldi 1 tane birinci kalite embryo yine.Doktora 2 tane koysun diye cok israr ettim ama 2.denemede olmuyor ,3. Denemede konuluyor 2 adet dedi ,koyamam dedi.
Oysa ben 2. Hatta 1. De bile konulanlar duymustum..bu sefer 5.gun transferi oldu .
İlkinde cok kasmıstım 3 gun sadece wc ye gitmek için yerimden kalktım 5 gun işe gitmedim besaire ama busefer hic kasmadım .ilk gun bile kısa yuruyus yaptım.pztsi ttarnsfer oldu ,Salı ucakla izmire dıondum ,carsamba da işe başladim.
Merakettiğim aynı donemde transfer olan var mı?,dondurulmuslarda bhcg için 15 gun beklenecek benim test tarihim 4 haziran ,hem cabucak gelsin istiyorum hemde bilemiyorum..buseferde negatif cıkarsa ,bisüre ara vereceğiz ama içimde bir ses busefer tuttu diyor.gecen sseferde oyleydi tabi ama ozaman daha gergindim sureklı aklımdan %30 sans var cok kaptırma diyordum busefer kaptır gitsin sonunda ynı uzuntu diyorum ama bilemiyorum yinede tam kaptıramıyor muyum acaba bi oto kontrol mü var 
Paylaşmak istedim sizde paylaşirsanız sevinirim.
sevgliyle