Gebeliğe Hazırlık 21 ve yirmili haftalarda doğum yapan annelerim lahusalik kanaması bitiminden ne kadar sonra regli oldunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2melekannesl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
590
196
18
21 hafta ikizlerimi rahim ağzı mesafemin kısalması ve açılma sonucu doğurmak zorunda kaldım bir hafta yaşadılar kaybettim 🥺normal doğum oldu üç dört gün adet kanamasi gibi oldu sonra silince peceteye sadece pembe leke geldi ve toplamda yirmi beşinci gün o lekede gitti yerini uzayan beyaz akıntıya bıraktı ne zaman regli olurum acaba ara ara sanki regli olacak gibi hissediyorum bir şey yok

21 hafta ikizlerimi rahim ağzı mesafemin kısalması ve açılma sonucu doğurmak zorunda kaldım bir hafta yaşadılar kaybettim 🥺normal doğum oldu üç dört gün adet kanamasi gibi oldu sonra silince peceteye sadece pembe leke geldi ve toplamda yirmi beşinci gün o lekede gitti yerini uzayan beyaz akıntıya bıraktı ne zaman regli olurum acaba ara ara sanki regli olacak gibi hissediyorum bir şey yok
Merhaba canim. Ben 1 ay sonra çok çok az gunluk pede sadece iz birakacak kadar hastalandim. Bir kaç gun surdu. Sonra dufastonla adet olmaha çalişdim onun bile lekelenme geldi. Rahim duvarjm ince gorundj ultrasonda. Toplam 2 ay sonra tekrar dufastonla normal adet oldum yani bende 2 ay surdu

Back