21 yasinda 80'lik hissetmek...

Merhaba..
21 yasindayim...
Ama Rabbim bugun beni alsa hiç biraz daha yaşayayım demem.
Çok şey gördüm. Kötü günler yaşadım. Lise sonda okulu bırakıp çalışmak zorunda kaldım... Bi sırdaşım annem var sağolsun başkada kimsem yok. İlkokulu beraber okudugum arkadaslarımı aratıyorum da facebooktan hepsi biyerlere gelmiş yada ramak kalmış. Güzel güzel fotoğraflar, coğu hala birbiriyle görüşüyo. Aynı üniversitelere düşmüş.. güzel dostluklar edinmiş... seviyolar seviliyolar.. birliktelikleri var.. musmutlular...
Ya ben... birtek dostum arkadasim kalmadi sürekli tasinmaktan. Maddi durumumuz kötüydü üzerimde hala 2008den kalma paltom var. Psikolojık sorunlarım var tedavi görüyorum... :KK51:
Asktan yana hiç şansım olmadı.:KK43:
Hep nerde bi akıldan zoru olan insan beni buldu:KK47:
Hadi gel bi çay içelim diyecegim kimsem yok.
Birçok işe girdim çıktım. Ya satıs danısmanı ya kasiyer :KK14:
İnsanlar hep hakir görüyo kimseyle ugrasmak istemiyorumm. Hep evdeyim.. ölmek istiyorum sadece :KK61:
en guzel yerlerde olan ınsanlar ,o yolu o zzorlu yılları tek basına ve zorluklarla atlatarak gelen ınsanlardır
ve ayrıca
sakın ha sakın senden baska herkesın mutlu olduguna kendını ınandırma cunku oyle bır sey yok ..hıc kımse bembeyaz degık,hıckımse masum degıl,hıc kımse dertsız tasasız degıl...ve ne mutlu kı sana annen var..bın tane arkadasa degısme bence..

Okumak isteginiz varsa onunuzde engel yok ben 29 yasinda minik bi cadi ile okuyosam sizde okursunuz

Back
X