21 yaşında kendinden nefret etmek?

tanimadinmiben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
14
1
1
31
Merhaba. Ben 21 yaşındayım. Görüntüm yüzünden kendimden nefret ediyorum. Biraz erkeksiyim, halk dili ile "kezban". Keşke tek sorun bu olsa. Gözümün altı mor ve içine çökmüş. Baygın bakışlar. Yakın arkadaşlarım yani lafını benden esirgemeyen kişiler çok sinirli baktığımı, konuşurken onları dovecek gibi konuştuğumu söylüyorlar. Ama ben öyle hissetmiyorum. Çok mutlu olduğum günde bile biri gelip yanıma "hasta mısın" sorusunu soruyor ya çılgına dönüyorum. Demek o kadar kötü gorunuyorum :( su an universitedeyim 1. Sınıf. Etrafımdaki herkes bakımlı derse gitmek için en az 2 saat önce kalkıyorlar. Bende sadece 15 dakika kala. Saçlarım 15 yıldır hep aynı şekil, düz at kuyruğu.... İnsanlar yüzüme bakmıyor, bakın öyle hissetmiyorum, bakmıyorlar biliyorum, göz zevki sonuçta....Bu durumdan çıkmak istiyorum artık, siz büyüklerim bir akıl verirsiniz diye düşünüyorum. Vakti olan biri beni ne yapacağım konusunda yol gösterirse çok sevinirim. Sadece mutlu olacağım kadar görüntüm iyi olsun yeter,

Göz alti morluklarin genetikse yapacak pekte birsey yok kapatici kullanmaktan baska. Bu yasta makyaj isine bulasmasan daha iyi olur cildin icin. Ama bakim sart. Cok soluksan beyaz tenliysen alik kullanabilirsin bence. Bazi insanlarin gercekten ciddi bir duruslari yüz ifadeleri vardir bununda farkinda dahi olmazlar bu aslinda birazda kisilik meselesi :)

Aklıma diziler geldi hani böyle çirkinleştirdikleri kız bi yerden sonra güzelleşir falan sonrası da aşk:) bence saçınıza fön çektirin bir bb krem bir de göz kalemi. Youtube da falan videolar var ordan bakın bakışları yumuşatmak için nasıl bir sürüş tekniği var. Uygulayın onu. Bence güzelsinizdir sadece bazı şeyleri ön plana çıkarsanız yeter

Ay saclari unutmusum bence farki birseyler deneme vakti gelmis. Yüz tipin ve sac tipin nasil? Bunlara uygun bir kesim yapabilirsin. Bence sakin boya isine bulasma

Gözümün altı mor diyorsun , göz altı için kapatıcı kullanabilirsin.
Saçlarını at kuyruğu yapmaktansa maşayla uçlarına hafif dalga verebilirsin.
Çok hafif bi makyaj yapabilirsin.Sınıf arkadaşlarını takip et onlar neler yapıyor sen de kendine yakışacak şekilde benzerini yapmaya çalış.

Gençsin emin ol güzelsindir ne giysen yakışır.
Sadece biraz bakım yap kendine yeter.

Sen de 2 saat once kal. Kendine bak. Sac seklini rengini degistir, bir dermatologa gitm goz alti morluklarin icin kremler kullan.
Cildini parlatacak kremler kullan.
Giyimini degistir.
Kaslarina güzel sekil verdirt cunku kaş bir insanin yuzunde en onemli seydir. Kaslarini kavisli yaptirma. Dogal olsun. Yüzündeki tuylerden arin.
Cok zor degil aslinda.

Sen de 2 saat once kal. Kendine bak. Sac seklini rengini degistir, bir dermatologa gitm goz alti morluklarin icin kremler kullan.
Cildini parlatacak kremler kullan.
Giyimini degistir.
Kaslarina güzel sekil verdirt cunku kaş bir insanin yuzunde en onemli seydir. Kaslarini kavisli yaptirma. Dogal olsun. Yüzündeki tuylerden arin.
Cok zor degil aslinda.
Bunu yazmayı unutmuşum evet, ergen erkek çocukları gibi killanma var kullandığım ilacın yan etkisi. Neler yapabilirim arınmak için?

Merhaba. Ben 21 yaşındayım. Görüntüm yüzünden kendimden nefret ediyorum. Biraz erkeksiyim, halk dili ile "kezban". Keşke tek sorun bu olsa. Gözümün altı mor ve içine çökmüş. Baygın bakışlar. Yakın arkadaşlarım yani lafını benden esirgemeyen kişiler çok sinirli baktığımı, konuşurken onları dovecek gibi konuştuğumu söylüyorlar. Ama ben öyle hissetmiyorum. Çok mutlu olduğum günde bile biri gelip yanıma "hasta mısın" sorusunu soruyor ya çılgına dönüyorum. Demek o kadar kötü gorunuyorum :KK43: su an universitedeyim 1. Sınıf. Etrafımdaki herkes bakımlı derse gitmek için en az 2 saat önce kalkıyorlar. Bende sadece 15 dakika kala. Saçlarım 15 yıldır hep aynı şekil, düz at kuyruğu.... İnsanlar yüzüme bakmıyor, bakın öyle hissetmiyorum, bakmıyorlar biliyorum, göz zevki sonuçta....Bu durumdan çıkmak istiyorum artık, siz büyüklerim bir akıl verirsiniz diye düşünüyorum. Vakti olan biri beni ne yapacağım konusunda yol gösterirse çok sevinirim. Sadece mutlu olacağım kadar görüntüm iyi olsun yeter,

Ben de seninle aynı yaştayım . benimde kilom aşıırı fazla . boyum 175 ama kiloyu uçtu bu aralar . Kilonda skıntı olmaması güzel kilo artışı insanın güzelliğinide alıyor elinden bende diyete girdim bugün bu kilolarla uğraşıyorum . Sana tavsiyem saçlarım aynı demişsin bu senin elinde . Aç saçlarını kuaföre git öneriler al saçımı nasıl yapsam hoş durur de .
öyle yaptır . omzunda kestir mesela . kaşlarını aldır . tırnaklarını uzat oje sür . bi duş al maskeler al kendine yüz maskesi . yüz maskesi yap haftada bir hem gözeneklerin açılır hem cildin bi nefes alır . göz altı morlukların içinde fondoten al onunla ilgili makyaj malzemeleri elbette vardır onlardan alablrsin avonu öneriyorum . biraz makyaj yap sende . nebiliym okula giderken bazen saçlarını kıvırcık yap . bazen düzleştir . yüzüne pudra filan al pembe allık al . nebilyiim kırmızı ya da pembe ruj filan makyaj yapmıyor musun hiç bilmiyorum ama makyaj güzeldir insan kendini iyi hisseder . zayıfsan ya da kilon normalse çok kilolu değilsen kazak etek ikilisi güzel gider okulda . nebiliym desenli ince siyah çoraplar çok hoş duruyor bir bayanda elbise ya da eteğin altına bu şekilde giyeblrrsin . neblym kendinde biraz değişiklikler yap .

Bunu yazmayı unutmuşum evet, ergen erkek çocukları gibi killanma var kullandığım ilacın yan etkisi. Neler yapabilirim arınmak için?

Canim duzenli al yuzunu sir agdayla. Kuafore git istersen. Bi kuafor duzenin olsun. 10 gunde bir falan. Zaten killari aldin mi gayet temiz olur yuzun. Kollarini falan da al. Yani kil olmasin hicbir tarafinda..

Inan 2 saate gerek yok geceden duş alip saciniza sekil vererek yatarsaniz sabah yarim saat ayirarak gayette bakimli gorunebilirsiniz.
Kendinizde begenmediginiz ozellikler degistirilmeyecek seyler degil.
Konusmanizada dikkat edebilir sakin konusabilirsiniz bunu yapmak zor degil haa bide guleryuzlu olun.

Ben de seninle aynı yaştayım . benimde kilom aşıırı fazla . boyum 175 ama kiloyu uçtu bu aralar . Kilonda skıntı olmaması güzel kilo artışı insanın güzelliğinide alıyor elinden bende diyete girdim bugün bu kilolarla uğraşıyorum . Sana tavsiyem saçlarım aynı demişsin bu senin elinde . Aç saçlarını kuaföre git öneriler al saçımı nasıl yapsam hoş durur de .
öyle yaptır . omzunda kestir mesela . kaşlarını aldır . tırnaklarını uzat oje sür . bi duş al maskeler al kendine yüz maskesi . yüz maskesi yap haftada bir hem gözeneklerin açılır hem cildin bi nefes alır . göz altı morlukların içinde fondoten al onunla ilgili makyaj malzemeleri elbette vardır onlardan alablrsin avonu öneriyorum . biraz makyaj yap sende . nebiliym okula giderken bazen saçlarını kıvırcık yap . bazen düzleştir . yüzüne pudra filan al pembe allık al . nebilyiim kırmızı ya da pembe ruj filan makyaj yapmıyor musun hiç bilmiyorum ama makyaj güzeldir insan kendini iyi hisseder . zayıfsan ya da kilon normalse çok kilolu değilsen kazak etek ikilisi güzel gider okulda . nebiliym desenli ince siyah çoraplar çok hoş duruyor bir bayanda elbise ya da eteğin altına bu şekilde giyeblrrsin . neblym kendinde biraz değişiklikler yap .
Makyaj yapmayı sevmiyorum. Ama göz altı için kapatici düşünüyorum. Ben sedef hastasıyım. Maskeler zararlı olur mu. Hangileri yapayım mesela?

İnce düz. Kısa kestirmeyi düşünüyorum. Eğer yardım edeceksiniz ozel den atabilirim

Sactan pek fazla anlamam ama makyaj kiyafeten anlarim :) Benim saclarimi hep katli kestiririm suan omuzlarimda en cok bu boyu seviyorum hergünde masa yapiyorum :/ Ama sen yapma :)

Ince düzce yüz tipinde yuvarlak falan degilse kisa yakisabilir hatta arkasi hafif kisa öne dogru daha uzun bir model. Ama boyatma bence sakin

göz altı için c vitaminli krem kullan uykundan feragat etmen gerek rahatlıkla güzellik aynı paralelde olmuyor çünkü

Back
X