21 yasindayim,gunluk hayatta nasil giyinmeliyim

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı
slm kk nin zevkli bayanlari.21 yasindayim.sizce gunluk hayatta nasil giyinmeliyim.ben yasima gore klasik giyiniyorum.beni daha genc gosteren kiyafetler neler olabilir.hep bluz tarzi giyiyorum mesela.bu arada kapaliyim.bana onerebileceginiz kiyafet turleri nelerdir.simdiden cok tsk.:1:

slm kk nin zevkli bayanlari.21 yasindayim.sizce gunluk hayatta nasil giyinmeliyim.ben yasima gore klasik giyiniyorum.beni daha genc gosteren kiyafetler neler olabilir.hep bluz tarzi giyiyorum mesela.bu arada kapaliyim.bana onerebileceginiz kiyafet turleri nelerdir.simdiden cok tsk.:1:

ben de kapalıyım sporu severım ama bu defa klasık hos bı pardesu aldım bolera tarzı cook begenerek aldıım.Esarp olarak spor tarzı alıyorum artık tvıl olanlar var ya yazılı falan.Cıceklı boceklı esarplar tarıh oldu zaten..Onun dısında kot ve kanvas etek gıyerım yardımcı olur ınsallah.Ama tarz senın tarzın tabıkı.Kımı spor sever kımı klasık

canım bende 22 yaşındayım kapalıyım pantalon gıyıyomusun bılmkıyorum ama
ben genelde pantalon ustu tunık gıyerım tabı yerıne gore şımdı çok hoş tunıkler var
yıne tivil eşarp ayakkabı babet tarzınıda severım boyum uzun pek topuklu gıyımıyorum
ama çok hoş şeyler var mğazalarda şımdı hamıleyım pek bışey almak ıstemıyorum
ama her gordugume bayılıyorum doğurup bı an once kılolarımdan kurtulup
guzel guzel gıyınmek ıstıyorum:)))

ben de kapalıyım sporu severım ama bu defa klasık hos bı pardesu aldım bolera tarzı cook begenerek aldıım.Esarp olarak spor tarzı alıyorum artık tvıl olanlar var ya yazılı falan.Cıceklı boceklı esarplar tarıh oldu zaten..Onun dısında kot ve kanvas etek gıyerım yardımcı olur ınsallah.Ama tarz senın tarzın tabıkı.Kımı spor sever kımı klasık

evet canim tivil esarplar cok hos ozellikle arminenin.insani daha genc gosteriyor bide.cicekli esarplari bende sevmiyorum.

canım bende 22 yaşındayım kapalıyım pantalon gıyıyomusun bılmkıyorum ama
ben genelde pantalon ustu tunık gıyerım tabı yerıne gore şımdı çok hoş tunıkler var
yıne tivil eşarp ayakkabı babet tarzınıda severım boyum uzun pek topuklu gıyımıyorum
ama çok hoş şeyler var mğazalarda şımdı hamıleyım pek bışey almak ıstemıyorum
ama her gordugume bayılıyorum doğurup bı an once kılolarımdan kurtulup
guzel guzel gıyınmek ıstıyorum:)))

canim ya ins hayirlisi ile bebisini kucagina alirsin.fikirlerin icin cok tsk.pantalon cok giymiyorum aslinda.giyersemde pantalon etek tarzi giyiyorum

amin cnım sağolasın:))bend egenelde pantalon etek gıyıyorum onlarında kotları kumaşları
çeşıtlerı çok zaten:))

Back
X