21 yıl

tdilmec

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
135
208
18
44
Dile kolay tam 21 yıl oldu babamı toprağa koyali 21 yıldır hasretim bazen özlemiyle içimi yakan bazen beni benden alan zamanlar oluyor öyle bir süreç yaşıyorum ki her yaşadığım da en çok onların yokluğuyla baş edemiyorum ben babamı kaybettiğimde 14 yaşındaydım yaşarken kurdurdugu tüm hayaller bugün sadece benim tesellim olabildi 6 yıl önce de annemi yolladım yanına birbirini bu kadar seven insan orda cennete kavuştular onların cenneti benim özlemim yıllar geçtikçe anladım elden anne baba olunmadigini yıllar geçtikçe anladım hayatın tek gerçeği onlar olduğunu babam ben büyüdüm büyürken hep hayallerine sığındım babam bir oğlum olacak hergün dua ediyorum oğlum da dedesine benzesin diye nurlar içinde uyu orda anneme iyi bak olur mu siz beni düşünmeyin ben hergün bitiminde biraz daha seviniyorum çünki her biten gün beni size biraz daha yaklastiriyor sizi özledim

Ne mutlu size ki, arkalarından özlemle anacağınız insanlarmış. Ya öldü de kurtuldum dedirten türden olsalardı?
Elbette bu teselli değil ama, en azından yanınıza kar kalan hatıralarınız, günleriniz var.
Nur içinde yatsınlar, dualarını eksik etmeyin yeter.
Başınız sağ olsun.

seni hatırladım. en son yazdığında kötü bir şeyler olmuştu. polis falan gelmişti yazmıştın. düzeldi mi o kişi?
annen baban birlikte mutludur şimdi. ne diyeceğimi bilemem böyle konularda.
nur içinde yatsınlar.

Dile kolay tam 21 yıl oldu babamı toprağa koyali 21 yıldır hasretim bazen özlemiyle içimi yakan bazen beni benden alan zamanlar oluyor öyle bir süreç yaşıyorum ki her yaşadığım da en çok onların yokluğuyla baş edemiyorum ben babamı kaybettiğimde 14 yaşındaydım yaşarken kurdurdugu tüm hayaller bugün sadece benim tesellim olabildi 6 yıl önce de annemi yolladım yanına birbirini bu kadar seven insan orda cennete kavuştular onların cenneti benim özlemim yıllar geçtikçe anladım elden anne baba olunmadigini yıllar geçtikçe anladım hayatın tek gerçeği onlar olduğunu babam ben büyüdüm büyürken hep hayallerine sığındım babam bir oğlum olacak hergün dua ediyorum oğlum da dedesine benzesin diye nurlar içinde uyu orda anneme iyi bak olur mu siz beni düşünmeyin ben hergün bitiminde biraz daha seviniyorum çünki her biten gün beni size biraz daha yaklastiriyor sizi özledim
Rabbim mekanlarını cennet eylesin canim...
Miniginde dedesi gibi olur insallah...

buraya yazmak yerine blog'da yazin, deftere yazin.
Daha geniş kitleye ulasip, ortak paydada birçok insanin kalemi olabilirsiniz
Yazmak terapidir
Ciddi olarak kendinizi terapi edin

Mekanları cennet olsun inşallah. Bir gün kavuşursunuz Allah'a dua edin hep özlem hiç bitmez zaten ana baba özlenmez mi.

Canım diğer zamanlara göre herşey daha sakin ben evimdeyim arada geliyor artık onada ses çıkarmıyorum kendimi ve bebeği üzmemek adına herşeyi oluruna biraktim

Back
X