2155 Beta Hcg ile kese görünmedi

Yagmuryagmuryyy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
42
11
8
32
Kızlar merhaba
14 Haziran : 1051 (5+0)
16 Haziran : 2155 (kalınlaşma var dedi kese görünmedi) (5+2)
Görüştüğüm doktorlar geç döllenme olabilir dedi. Başına gelen var mı?
2 gün sonra yani 18 Haziran'da tekrar gideceğim. Değerin 4000 lerde olmasını bekliyorum. 4000 lerde olup görünmeyen ama sonradan görünen oldu mu?

Bence acele etmeyin. Karından zaten geç görünüyor. 6-7 haftalık olmasını bekleyin. Bu şekilde sizde yıpranırsınız

Kizlar 4 gün önce beta 574 oldu sonra 2794 artışı güzel ama doktor kese göremedi korkuyorum dış gebelik mi diye böyle durum yaşayan var mı cuma tekrar gideceğim

Canim ne yaptin merak ettim ben de kese için randevu alacağım ama kimisi 3500 lerde bile görememiş sen ne yaptın
Kizlar 4 gün önce beta 574 oldu sonra 2794 artışı güzel ama doktor kese göremedi korkuyorum dış gebelik mi diye böyle durum yaşayan var mı cuma tekrar gideceğim

Canim ne yaptin merak ettim ben de kese için randevu alacağım ama kimisi 3500 lerde bile görememiş sen ne yaptın
Canım tekrar gittiğimde 3 gün sonra gittim beta 6000lerde 4hafta 5 günlük olduğunu gördü Rabbimin mucizesi 3 gün önce 2 doktor baktı hiçbir şey göremedi 3 gün sonra gözüktü çok şükür yani ben hep 1500 de gözükmesi lazım diye okudum vajinal da.bakmisti ama demekki değişebiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…