21yaşında mantıklı olmak mı gerekir hiçbşi takmamak mı?

dewey

kozmetikasigi.blogspot
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.007
13
68
konu açmadan öncede çok düşündüm ama bi nebze olsun rahatlamaya fikre ihtiyacım var..

2yıldır birlikte olduğum bi insan var.çok çok iyi bi insan herkesin kişiliğini çok beğendiği biri.ama iyi bi sevgili değil, hiç sevgili gibi değiliz yanyanayken arkadaş gibiyiz hep. sarılmaz öpmez, gözlerimin içine bakıp güzel şeyler sölemez belki elimi tutar, ilgisizdir, mesajlarda sadece bitanem canım filan yazar
ve kişiliğimiz birbirine pek uymuo ben yerinde duramayan habire çalışan boş durmayan biriyken o hep uyuym yatym tv izliyim modunda. gereksiz şeylerle çok ilgilenip vakit kaybedio bu da beni çok rahatsız edio. kpss ye gircek 2.defa ama hiç çalışmıo. ailem onla ilişkime onay vermiyo bana uygun değilmiş:19:

bugünlerde çok tartışıyoruz ayrılmak istediğimi söyledim, zorlayamam seni ama düşünelim dedi. o da benim biçok yönümü beğenmio bende onun, değiştiremiyoruz, mutlu değiliz, ailemde istemio yani hiç mantıklı değil bu ilişkiyi yürütmeye çalışmak bence.zaman geçtikçe daha çok kırılırız gibime gelio. ama yinede emin olamıorm onu benden başkasıyla düşününce mahvoluorm çünkü:14:

valla gayet rahat arkadaşın pek ilişki evlilik sorumluluklarını kaldıracak gibi değil
zaten bence o da 21 yaşındaysa, 21 yaşında bi erkekle evlenilmemeli

konu açmadan öncede çok düşündüm ama bi nebze olsun rahatlamaya fikre ihtiyacım var..

2yıldır birlikte olduğum bi insan var.çok çok iyi bi insan herkesin kişiliğini çok beğendiği biri.ama iyi bi sevgili değil, hiç sevgili gibi değiliz yanyanayken arkadaş gibiyiz hep. sarılmaz öpmez, gözlerimin içine bakıp güzel şeyler sölemez belki elimi tutar, ilgisizdir, mesajlarda sadece bitanem canım filan yazar
ve kişiliğimiz birbirine pek uymuo ben yerinde duramayan habire çalışan boş durmayan biriyken o hep uyuym yatym tv izliyim modunda. gereksiz şeylerle çok ilgilenip vakit kaybedio bu da beni çok rahatsız edio. kpss ye gircek 2.defa ama hiç çalışmıo. ailem onla ilişkime onay vermiyo bana uygun değilmiş:19:

bugünlerde çok tartışıyoruz ayrılmak istediğimi söyledim, zorlayamam seni ama düşünelim dedi. o da benim biçok yönümü beğenmio bende onun, değiştiremiyoruz, mutlu değiliz, ailemde istemio yani hiç mantıklı değil bu ilişkiyi yürütmeye çalışmak bence.zaman geçtikçe daha çok kırılırız gibime gelio. ama yinede emin olamıorm onu benden başkasıyla düşününce mahvoluorm çünkü:14:

Hiç bir ortak yanınız yok,birbirinizin birçok yönünü beğenmiyorsunuz.Nesinden hoşlandınız peki,merak ettim doğrusu.Bence şimdiden mutsuzluğunuz başlamış,devam etmeyin.

'21yaşında mantıklı olmak mı gerekir hiçbşi takmamak mı?'

soruda bu cevapta....
bu soruyu sorabılıyorsan arkadaşım daha hazır degıl demektir birseyler.Çunkü takmak yada takmamak yaş ile alakalı degıldır hazır olmakla alakalı.Herkesın bakıs acısı farklı işte...
senın ak dedıgıne kara dicek, olur dedıgıne olmaz ve hayat boyle akıp gıdecek...
Özelinde iyi biriyse yatmıs uyumus cokta sorun degıl sana bi yerde ayak uydurabılecektır

o 22 yaşında evliliği düşünerek başladık tbiki laylaylom çıkalm aman diye değil ama şimdi pekte umursamıo bitsede farketmicek yoluna devam etcek gibi. ben bi çok özelliğini çekemiorm artık ama seviyorum işte insancıllığını, sakinliğini, gülüşünü masumiyetni..
evlenceğim insan olamicağınn farkındaym bu yüzden uzatmaya gerek yok mu acaba die dşünüorm ama işte bi yandanda evlenmek için zaten çok erken daha 21 yaşındaym gidebildiği yere kadar götürmeli miyim diye kararsız kaldım:59:

yürümedi işte.. ayrıldık bugün. onu çok özlicem biliyorum ama birlikte mutlu değildik işte:5:

Keşke biraz daha düşünseydın öyle bi devirdeyiz ki ortalıkta gerçek yüzüyle dolaşan insan o kadar azki herkesin elinde bi maske tanı tanıybilirsen karakterli biri diosun çok ama çok önemli bu eğer tek sorun ilgisizlğiydi diosan gerçekten yazık etmişin çünkü karşına kim çıkarsa çıksın zamanla ilgsini azaltıck dünyanın kanunu bu hakkında hayırlısı diyelm çokta üzme kendini kardsim

Keşke biraz daha düşünseydın öyle bi devirdeyiz ki ortalıkta gerçek yüzüyle dolaşan insan o kadar azki herkesin elinde bi maske tanı tanıybilirsen karakterli biri diosun çok ama çok önemli bu eğer tek sorun ilgisizlğiydi diosan gerçekten yazık etmişin çünkü karşına kim çıkarsa çıksın zamanla ilgsini azaltıck dünyanın kanunu bu hakkında hayırlısı diyelm çokta üzme kendini kardsim

ne kadar doğru yazmışsın..çok haklısın zaten 1yıldır bende buyüzden tereddütteydim. onun kadar düzgün birini hiç tanımadım özü sözü bir. 25-26yaşlarında olsaydım ayrılamazdımda daha iyisini asla bulamam mantıklı olmalıyım diye. ama bende aşk ı yaşamak istiyorum mantıklı düşünüp bana aşık olmayan biriyle tartışa tartışa yıllarımı vermek istemedim:85:

Back
X