22 - 28 Temmuz : 21 Temmuzun uzantısı 22 Temmuz Yoğunluk Devam ediyor !

Mediacat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
227
14
318
İstanbul
Bu haftaya genel bakış;
Geçen hafta ani ve istenmeyen değişimlerin olabileceğini belirttiğimiz 21 Temmuzun bir uzantısı olan 22 Temmuz Pazartesi günü de haftanın en yoğun günü olmaya aday. 22 Temmuz Pazartesi günü Güneş, Merkür, Mars ve Jüpiter Yengeç.de, AY Oğlak.da, VEnüs Aslan.da, Uranüs ise Koç.da kötü konumda olacak. Bu durumdan en çok vatan, vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular, Başkan, patron ve otorite sahipleri, nüfuzlu, medyatik kişiler, spekülatif konular, asker, polis ve güvenlik birimleri kötü etkilenebilir. Ayrıca bütün bir hafta boyu Merkür Yengeç.de Uranüs ise Koç burcunda kötü konumda olacağından vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular ile asker, polis ve güvenlik birimlerini ilgilendiren konular bu hafta boyunca negatif etkiler almakta. Bilhassa Merkürün Yengeç burcunda 28 Temmuz Pazar günü -3 katsayısı ile haftanın en kötü konumunda oluşu yüzünden vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular bu günde çok zarar görebilir. 23 Temmuz Salı günü ise Satürn Akrep burcunda +6 katsayısı ile haftanın en iyi konumunda olan gezegen ünvanını alıyor. Satürnün bu pozitif konumundan Akrep burcunu sembolize eden şeyler (Bankacılık konuları, vergiler, krediler, eskimiş değerlerin dönüştürülmesi, vs.) olumlu etkiler almakta.

Burcunuz ve Devamı için tıklayın...
22 - 28 Temmuz : 21 Temmuzun uzantısı 22 Temmuz Yoğunluk devam ediyor! / Astroloji / Milliyet Blog

Back